(FOTO) OD OVOGA NE MOŽE GORE: Upravo sam saznao da me devojka vara i to sa...
Foto: Profimedia

Srušio mu se svet

(FOTO) OD OVOGA NE MOŽE GORE: Upravo sam saznao da me devojka vara i to sa...

Ludi svet -
Jedan momak postao je očajan kada je saznao da ga devojka vara, ali stvari su postale mnogo gore kada je saznao i sa kime.

Naime, njegova sad već bivša devojka spetljala se, ni manje ni više nego s njegovim ocem.

Anonimni mladić objavio je fotografije svog otkrića na jednoj internet stranici a onda je odatle počelo da se širi neverovatnom brzinom.

Na fotografijama se vidi ekran telefona, za koji mladić tvrdi da pripada njegovom ocu, a na ekranu se vide sočne poruke koje je otac slao devojci svog sina.

Foto: mirror.co.uk
Foto: mirror.co.uk

"Upravo sam saznao da se moja devojka se**a s mojim tatom. Otišao je na posao i ostavio mobilni kod kuće. U svim porukama piše da je ona njegova "prljava mala tajna". Golotinja i sve to. Šta da radim, slomljen sam?", napisao je mladić pored fotografija.

U porukama njegov otac priznaje devojci da "ne može da prestane da misli na nju i na prošlu noć", na šta ona odgovara: "Ne mogu ni ja, ali osećam se loše zbog svega". Potom je otac moli da mu pošalje svoje golišave fotografije, na što ona nakon početnog nećkanja pristaje.

Mladić je objavio i dopisivanje sa svojom devojkom nakon što joj je otkrio da zna za njenu aferu.

Foto: mirror.co.uk
Foto: mirror.co.uk

"Ne mogu priznati nešto što ne postoji, o čemu ti pričaš?", najpre se branila devojka, no sve je priznala kad joj je dečko poslao fotografije očevog mobilnog.

"Dogodilo se slučajno, on me prisiljavao na to. Volim te previše, molim te odgovori mi", potom je navodno ona napisala.

Foto: mirror.co.uk
Foto: mirror.co.uk

Potom je priznala da je imala seks sa njegovim ocem.

"Jednom, ali ne stvarno. Nije trajalo dugo i nije bilo poput našeg seksa. Zvuči gore nego što jeste. Odgovori mi, molim te. Bolje ću objasniti uživo", napisala mu je devojka.

Foto: mirror.co.uk
Foto: mirror.co.uk

Ubrzo je mladić napao i svog oca zbog afere, a otac ga je nazvao jadnim i poručio mu da pređe preko toga, kao što je preko njegovih afera prešla i mladićeva majka.

"Naravno da smo imali seks više puta. Kao da bi jedan slučajan seks rezultirao tim porukama. Moraš prestati da budeš tako jadan i usresredi se na svoju porodicu, a ne na tu kuju koju nazivaš svojom devojkom. Gle, ne mogu povući to što sam napravio i što se dogodilo. Da mogu, napravio bih to, ali sad moramo nastaviti dalje", napisao mu je otac, prenosi index.hr.

Naravno, moguće je da je cela prepiska samo delo nekog s veoma bujnom maštom, a ne rezultat stvarnog ljubavnog trougla. No ako je istina, praznici u ovoj obitelj bili su sve samo ne mirni.

Foto: mirror.co.uk
Foto: mirror.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track