20 NEPISANIH ZAKONA MUŠKARACA: Ovo svi treba da znaju, a broj 17 je svetinja!
Foto: Profimedia

Braća do kraja

20 NEPISANIH ZAKONA MUŠKARACA: Ovo svi treba da znaju, a broj 17 je svetinja!

Ludi svet -
Sledeća apsolutno neophodna pravila o kojima se ne pregovara kodirana su u mozgove svih muškaraca.

1. Sve namirnice i kese moraju da idu direktno iz auta u kuću u jednom cugu. Nebitno je koliko kesa ima!2. Iako muškarci ponekada pričaju svašta jedni o drugima, oni zaista to ne misle.3. Ako ste u priči gde devojke pričaju o jednom od vaših ortaka, a vi znate da se jedna od njih njemu dopada, uvek bacite po neku "dobru bombu" - u suštini suptilno pomenite dobre stvari o njemu.4. Alkohol je forma valute.5. Nikada ne uzimajte ortakovo poslednje pivo bez pitanja. Nikada!6. Bez ljutnje. Razgovarate ili se potučete kako bi raspravili nesuglasice, a onda popijete pivo i pređete preko toga.

7. Nikada nemojte da izlazite sa bivšom vašeg drugara. Čak iako oni kažu da je to ok, jednostavno ne radite to. To može da uništi prijateljstvo.8. Iskulirajte. Zaista nije neka velika stvar. Ova izjava može da se upotrebi na skoro svemu, skoro uvek.9. Igrač 1 će uvek izgubiti od onoga ko poseduje konzolu.10. Sačmara je odgovornost, ne privilegija. Ako sedite napred, vi niste putnik, vi ste suvozač. Vi ste odgovorni za izbor muzike, navigaciju i odgovaranje na pozive ili poruke na vozačevom telefonu.

11. Ne bacajte prijatelja ispred autobusa kako biste nekoga impresionirali. Nikada.12. Kada ste ponuđeni pivom, prihvatite čak i ako nije vaš "brend". Vaš omiljeni brend je "besplatno". Vaš drugi omiljeni brend je "hladno".13. Ako će nešto ućiniti dobru priču - uradi to.14. Ako je muškarac duboko u razgovoru sa devojkom, ne prekidajte i ne pokušavajte da budete smešni. Nađite svoju devojku.

15. Ako se desi nešto vašem "bratu", obrišite njegovu internet istoriju.16. Ako vaš "brat" umre dok diže tegove, stavite još tegova na šipku, onda zovite hitnu pomoć.17. Nikada ne koristite pisoar odmah pored čoveka koji već koristi jedan osim ako nije apsolutno neizbežni, i u ime Boga, ne razgovarajte sa njim.18. Budite pristojni kada je tu ortakova devojka, ali kada vas ortak pita šta mislite, uvek mu recite surovu istinu.19. Ako su vam ortaci pomogli da "smuvate" devojku, morate da uzvratite.20. Postoje odrođena pravila za "klimanje glavom" kada pozdravljate drugog muškarca. Ako ga poznajete, klimnete na gore. Ako ga ne poznajete, klimate na dole. Činjenica.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track