ODBIJAO JE DA SEČE NOKTE 60 GODINA: Nećete verovati zašto!
Foto: Ilyke

Užas!

ODBIJAO JE DA SEČE NOKTE 60 GODINA: Nećete verovati zašto!

Ludi svet -
Šridar Čilal posvetio je poslednjih 63 godine života čudnom hobiju puštanja noktiju. Pored toga što su mu nokti sada duhački preko 2 metra, on drži rekord u njima, ali oni su mu prouzrokovali mnogo problema.

Šridar Čilal je nedavno oborio rekord u najdužim noktima na svetu, na jednoj ruci ukupna dužina iznosi 909,6cm.

On je počeo da pušta nokte 1952. godine, što znači da ih nije sekao pune 63 godine.

Jedan nokat iznosi oko 2 metra, a Čilal je ponudio da ih donira muzeju.Rekao je da je njegova opsesija počela još dok je b io dečak, kada ga je učiteljica pretukla jer joj je slučajno slomio nokat.

Nastavnica ih je iskritikovala zbog nerazumevanja koliko je nege potrebno da se nokti zadrže dugački, što je izazvalo Čilala da sazna.Iako članovi porodice i nastavnici nisu pružali podršku, Šridar je odlučio da od tog trenutka više neće seći nokte.

Iako je dostigao svoj cilj i ušao u Ginisovu knjigu rekorda, Šridar kaže da su mu nokti doneli mnogo problema, specijalno kada je bio mlađi."Kada sam hteo da se ženim, niko nijedna žena nije bila spremna da se uda za mene, viđao sam se sa skoro 10, 12 devojaka", rekao je.Čilal je objasnio, "Kada bi devojka pristala da se uda, njeni roditelji su govorili da ću je udaviti ili ubiti i odbijali su."

"Mojoj porodici se ovo zaista nije dopadalo, niko nije želeo da pere moje stvari, pa sam morao da ih perem sam ručno. Nalaženje posla bilo je jako teško, niko nije želeo da me zaposli", objasnio je Čilal.

Srećom, Čilalove godine teškog života su se napokon isplatile, nazivajući svoj Ginisov rekord " najvećim dostignućem u životu".

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track