MISTERIJA MOBILNIH TELEFONA: Svi izgubljeni aparati locirani su u ovoj kući - niko ne zna zašto!
Foto: Ilyke

Neverovatno

MISTERIJA MOBILNIH TELEFONA: Svi izgubljeni aparati locirani su u ovoj kući - niko ne zna zašto!

Ludi svet -
Smart telefoni su magični uređaji. Oni mogu da urade divne stvari kao na primer da otkriju svoju lokaciju kada ne uspevate da ih pronađete.

Ovo je pravi blagoslov samo ako je otkrivena lokacija zaista i tačna. Jedan par u Atlanti je zaista zabrinut zbog ovog istog objekta u telefonima.Pogledajte i zašto!

Kristina Li i Majkl SabaOvi ljudi umaju jezivo mnogo posetilaca koji misu njihovi prijatelji ni rođaci. I nisu baš puni lepih želja i misli.

Oni su optuženi da kradu mobilne telefone.Li i Saba kažu da im se ovo desilo već više od deset puta u godini dana - izgubljeni telefoni, kada se traži njihova lokacija od strane vlasnika, pokazuju lokaciju njihove kuće.

Nestale osobe, takođe!I policajci su posećivali njihov dom kako bi tražili nestale osobe koje je lokator pronašao na ovoj lokaciji preko njihovih mobilnih telefona. I sve što ovaj par može da uradi jeste da pokušaju da objasne posetiocima šta se dešava na najbolji mogući način.

Niko nema odgovor na ovo!Niko sa sigurnošću ne može da kaže šta se ovde dešava, ali ovaj par nastavlja da ima posetioce danju i noću koji traže svoje telefone i insistiraju da ih je par ukrao.

Šta ako...Par je u strahu da će jednoga dana doći neko ko će biti jako besan i ljut, i u tom slučaju njihova priča možda neće dobro proći. Do sada, uspevali su da objasne situaciju ljudima.

Nadaju se rešenju!Verovatno se razmišljaju i da nabave znak koji će stajati ispred kuće i pisati: "Ne, vaš telefon nije kod nas!"

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track