DENIS RIČARDS TUŽI BIVŠEG MUŽA: Čarlijevi nasilnici su mi provalili u kuću i ukrali nakit
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

DENIS RIČARDS TUŽI BIVŠEG MUŽA: Čarlijevi nasilnici su mi provalili u kuću i ukrali nakit

Pop kultura -
Denis Ričards, bivša supruga kontraverznog glumca Čarlija Šina, je tužila svog nekadašnjeg muža, jer je prodao kuću u kojoj je nekada živela sa njihovom decom.

Naime, prava noćna mora navodno se dogodila pre nego što se iselila. Denis je u izjavi koju je dala pod zakletvom rekla da ima problema kod kuće.

"Pre nego što sam se iselila, Šinovi nasilnici pobrinuli su se da brave budu skinute i zamenjene u čak dva navrata. Isto tako, odneli su moj nakit i nešto ječje odeće", izjavila je glumica. Isto tako, ona je navodno od jednog sudije u Los Anđelesu tražila da prisili Čarlija da uplati 7 miliona dolara u za njihove ćerke Sem, Elios i Lolu ili da kupi kuću u istoj vrednosti. Prema dobro upućenom izvoru, nevolje koje je Denis opisala na sudu nisu jedine koje su je zadesile.

Naime, navodno je pre prodaje kuće zamenila tepihe kako bi je lakše prodala, a neko je iste zaprljao blatom i psećim izmetom. Nije službeno potvrđeno da Čarli stoji iza toga, a Denis i deca navodno nedeljama s njim nisu progovorili ni reč.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Radar onilne)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track