TVRDI DA JE PRONAŠAO VANZEMALJSKI ARTEFAKT: Da li je ovo dokaz koji svi čekaju? Da li smo sami?
Foto: Ilyke

Neidentifikovano!

TVRDI DA JE PRONAŠAO VANZEMALJSKI ARTEFAKT: Da li je ovo dokaz koji svi čekaju? Da li smo sami?

Ludi svet -
Ponekada nam se čini da se debata da li smo sami ili ne u Univerzumu nikada neće rešiti. Prvo imate nekoga ko tvrdi da je video NLO, a onda imate ljude koji opovrgnu tu tvrdnju i krug se nikada ne zatvara.

Ono što bi moglo jednom i zauvek da reši ovo pitanje je neki fizički dokaz o vanzemaljcima, gde počinje priča Boba Vajta.

1985. godine, Vajt i njegov prijatelj vozili su se od Denvera ka Las Vegasu. Bili su sami na putu dok su se približavali Juta-Kolorado granici.Tada su ga videli: Zaslepljujuće belo svetlo na nebu ispred njih.

Tada su zaustavili auto i gledali u čudu dok je objekat nečujno lebdeo na gore i ujedinio se sa parom svetla. Vajt sumnja da je to bio bazbi brod ili nešto slično. Kada je NLO pristao na veći brod, on je otišao velikom brzinom dalje sve dok nije izašao iz vidokruga. Tada su Vajt i njegov prijatelj primetili nešto kako pada na zemlju.

Objekat (sa slike iznad) je bio užareno crven kada ga je Vajt pronašao. U godinama koje su usledile nakon susreta, Vajt je potrošio 60.000 dolara na analize objekta i testiranja. Za sada, testovi su dali jako malo dokaza da je objekat vanzemaljskog porekla. Jedina potvrđena stvar je da je uglavnom napravljen od aluminijuma. Ipak, to nije zaustavilo Vajta od verovanja da je video nešto te noći što nije sa ovoga sveta. On je rešen da nastavi testiranja artifakta sve dok ne pronađe dokaz odakle je došlo.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track