MAJKA SE NIJE PROBUDILA POSLE CARSKOG REZA: Doktori su pomislili da nema nade...Čuda zaista postoje!
Foto: Ilyke

Neverovatno!

MAJKA SE NIJE PROBUDILA POSLE CARSKOG REZA: Doktori su pomislili da nema nade...Čuda zaista postoje!

Ludi svet -
Rilan Kavli je premala da razume čudo u kom je i sama učestvovala. Zapravo, ona je još uvek u pelenama.

Ali oni koji razumeju ne mogu a da ne budu začuđeni činjenicom kako je bespoćna beba uspela da spasi život svoje majke.

Šeli Kavli ne seća se mnogo vezano za Rilanino rođenje, ali seća se da je bila jako uplašena.

"Sećam se kako sam ležala na kolicima i kako su me vraćali u operacionu salu, a ja sam plakala. Govorila sam doktorima da se plašim da se neću probuditi posle operacije. To je sada jezivo kada se osvrnem jer sam bila u pravu", rekla je Šeli.

Dok je Šeli bila pod anestezijom zbog hitnog carskog reza, krvni ugrušak u jednoj nozi se otkačio i Šeli je upala u komu.Posle nedelju dana, medicinsko osoblje počelo je da brine da li će se Šeli ikada probuditi. Mnogi su verovali da je Šeli odustala i da neće dugo živeti. Tada je osoblje dobilo ideju.

Postavili su bebu Rilan na majčine grudi. Međutim, tada su se susreli sa problemom."Rilan je odmah zaspala", rekao je otac Džeremi."To nam nije trebalo. Trebvalo je da Riland počne da plače. To su medicinske setre govorile. Bockali smo je, golicali kako bi proizvela neke zvuke, ali ona je bila jako srećna da se to nije odmah dogodilo. Jednom kada je počela...kada je počela da plače - mislim da je to zaista doprlo duboko do Šeli i probudilo je."

Nekako, Rilanin plač dopreo je do njene majke i probudio je iz kome. To je bilo ono čemu se medicinsko osoblje nadalo."Ja sam od sada 100-postotni vernik u čuda" rekla je emotivno sestra Manus. Sada kompletno oporavljena i ponosna majka slatke devojčice, Šeli veruje takođe u čuda. I ona zna da je nešto zvalo u Rilaninom plaču što je vratilo u život.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track