POZVALA ME JE NA SEKS U KOSTIMU, TO JE BILO PREVIŠE ZA MENE: Iskoristila me je a onda sam bio MRTAV
Foto: Profimedia

Ispovest

POZVALA ME JE NA SEKS U KOSTIMU, TO JE BILO PREVIŠE ZA MENE: Iskoristila me je a onda sam bio MRTAV

Ludi svet -

Ono što je video kada je došao pred njen stan bilo je ono što ni u ludilu nije mogao zamisliti. A zamišljao je domino dame, školarke, medicinske sestre, pa čak i vanzemaljce...

Svoju neobičnu seks avanturu Skip Džonson podelio je sa svetom. Njegova tadašnja devojka s kojom nije bio u ozbiljnoj vezi jedan dan pozvala ga je na "role-playing" seks. Zanimalo ga je što je smislila ali nije ni u najluđim snovima mogao zamisliti da će ga dočekati upravo u tom kostimu.

Prenosimo njegovu ispovest:

"Imao sam 22 godine i taman sam bio završio faks. Radio sam grozan posao, živeo u rupi na Lover Ist Sajdu s cimerom na Vol Stritu koji nikad nije bio kući. Moj život je bio dosadan. Jedina zanimljiva tačka bile su devojke jer mi je moj lenji život dozvoljavao da uložim puno truda u zavođenje. Bio sam poprilično uspešan u tome i nisam razmišljao o ozbiljnoj vezi. Živeo sam san mnogih muškaraca.

Jedne večeri spetljao sam se s devojkom iz Kine, imena Tanja. Imala je vrlo slatko lice i velike grudi koje je isticala - bukvalno su iskakale iz svake majice ili haljine. Bila je malo površna i nismo bili toliko zainteresovani jedno za drugo. To je bila baš opuštena veza, izgovor za dobar i redovni seks, s nekoliko dosadnih sastanaka tu i tamo kako bi opravdali ono što radimo.

Jednog popodneva sedio sam u svom njujorškom apartmanu i dosađivao se kada me Tanja nazvala. Mogao sam zaključiti da je poprilično napaljena, ali ja nisam bio baš zainteresovan. Imao sam planove - upravo sam otvorio kesu čipsa, izvukao sam svoju omiljenu seriju i planirao sam da odmaram.

Počeo sam se izvlačiti i mogla je zaključiti da nisam baš za to. Nije prihvatala "ne" za odgovor i na kraju mi je rekla: "Ok, ali ako se predomisliš, ja sam već u mom kostimu". U tvom kostimu?, pitao sam. Spustila je slušalicu. Sedio sam i razmišljao...kostim? ... ali nisam je planirao nazvati nazad. Počeo sam da jedem svoj čips i gledaam televiziju. Ali nisam to mogao izbiti iz glave. Kostim? Kakav kostim?

Pauzirao sam seriju i počeo razmišljati. Ako odlučim ići moram naći farmerke, sunčane naočare i sesti na podzemnu da bih došao do nje. Ali što je dovraga njezn kostim? Katolička školarka? Domino dama? Instruktorka joge iz 80-ih? Moj mozak je bio zauzet mogućnostima. Možda medicinska sestra? Počeo sam se znojiti samo razmišljajući o tome. Trebalo mi je vrlo malo da mi se digne, baš jako, i čvrsto. Odlučio sam više da ne razmišljam. Nisam više mogao izdržati. Izjurio sam iz kuće. Nakon dugog puta, stigao sam pred njenu zgradu, prošao portira i ušao u lift. Sad kad mi je otkriće bilo iza ugla, odjednom sam počeo paničiti.

Je li reč samo o kostimiranom seksu? Što ako taj kostim bude nešto...mračnije? Što ako je reč o kostimu domino dame i želi me zavezati za stolicu? Ili vanzemaljca s alatom za autopsiju? Šta ako je ona neki fetišist na Adolfa Hitlera ili tako nešto? Ljudi briju na čudne stvari kad je seks u pitanju.

Do trenutka kada sam došao do vrata gotovo sam se odgovorio od cele stvari. Ali ona je već znala da sam tu i ostavila je vrata otvorena. I baš kad sam došao pred njih, povukla ih je i otkrila... Bubamaru. Potpuna, od glave do pete, do najsitnijih detalja odevena u kostim bubamare. Znači, crne panatalone i veliko crveno telo s crnim tačkicama i krilima. Njen dekolte kao zaštitni znak ispadao je s preda dok su dve ping-pong loptice-antene lamatale s njene glave. Gledala me tako zavodljivo i mislio sam ok, ovo nije ono što sam mislio, ali, da, mislim da bih ja to mogao.

Tanja nije pričala. Ni jednu reč nije rekla celo vreme. Bila je potpuno uživljena u karakter. Skakutala je i preletala stan, iz sobe u sobu. Jednom kad shvatite da bi to mogla biti neverovatna seks priča, morate probati, zar ne?Sledio sam je u sobu gde je sletjla, na rubu kreveta, s licem prema krevetu, guzom u vazduhu i prozirnim crnim pantalonama preko belih gaćica. Bubamare to očito tako rade. Skinuo sam svoju odeću i njene pantalone i gaćice do koljena i popeo se na nju kao što mislim da bi muška bubamara to napravila... i da, parili smo se, pretpostavljam.

Kako je bilo? Da budem iskren, seks nije bio nešto ludo dobar. Bilo je prečudno i nemoguće zanemariti njena krila koja klepeću sa svakim pokretom i nestašne antene na njenoj glavi uronjenoj u krevet. Ali njoj je to bilo drugačije - to je očito bila njena stvar - gužvala je posteljinju, zarivala nokte u njih, vrištala u jastuk dok je svršavala.

Pokušao sam razgovarati s njom posle, razbiti led, ali odmahnula je glavom - još uvek ne, još uvek je u ulozi, sklupčana na krevetu. Nakon nekog vremena dobio sam utisak da trebam otići, i otišao.

Nije li ovo najčudnija stvar ikad? Nikad nismo pričali o tome i nikad nismo ponovili tu epizodu. Kao par smo izašli još par puta, ali leto je skoro bilo gotovo i oboje smo upoznali nekog drugog. Verovatno sam trebao ovo shvatiti kao pozivnicu u vlastitu čudnu stranu i zaista žalim što sam propustio tu priliku. Kad upoznate nekoga ko je zaista spreman na sve, malo to iskorišćavate; ponekad mislim da sam je posle gledao samo kroz to iskustvo. Verovatno se ovo više nikad neće ponoviti. U retrospektivi - to je bio seks bubamara: Tanja je izabrala pariti se sa mnom i nakon što je dobila što je trebala, bio sam mrtav za nju. Parili smo se i odleteli dalje."

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track