Najnovije vesti

JEZIVA ISPOVEST SA KAMPOVANJA: I danas se sećam otisaka tih stopala koji SIGURNO nisu bili ljudski!
Foto: Profimedia

Noć u Nevadi

JEZIVA ISPOVEST SA KAMPOVANJA: I danas se sećam otisaka tih stopala koji SIGURNO nisu bili ljudski!

Ludi svet
00:00h

Niko ne zna šta se zapravo desilo te noći u Nevadi.

Mnogo ljudi tvrdi da su doživeli paranormalne i neobjašnjive stvari u detinjstvu. Pošto ih najčešće okolina ismeva, oni su svoj mir našli na Internetu gde mogu da ispričaju svoje užasne ispovesti i tako sebi olakšaju dušu.

Anonimni muškarac tako je na jednom popularnom sajtu pričao o kampovanju na koje je išao sa dekom i stričevima kada je imao 10 godina.

"Bili smo na Sjera Nevadi, prilično daleko od civilizacije tako da nije bilo žive duše u krugu od nekoliko milja oko nas", napisao je on.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Poslednje noći kampovanja dečak i njegovi stričevi primetili su neobična svetla nedaleko od šatora. Kao da je bilo reč o prigušenom osvetljenju sa mobilnih telefona. Međutim, kako bi im se približili svetla su nestajala.

"Tu noć sam pokušavao da zaspim. Čuo sam korake izvan šatora, ali znao sam da deda i stričevi piju i to mi je odagnalo brigu."

Ipak, kad su se probudili zatekli su haos. Velike grane kojima su prekrili putni frižider bile su isečene nečim usijanim, s obzirom na to da su nagorele, a frižider su pronašli 800 metara dalje otvoren i otopljen.

"Do dana današnjeg pamtim otisak stopala kraj mog šatora. Bio je oblika ljudskog stopala, ali kraći i bez prstiju. Niko ne zna šta je to bilo", napisao je neidentifikovani muškarac.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(Dnevno/J.Č.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Živi na suvom, ima noge i dere se kao huligan! OVA RIBA UNIŠTAVA SVA DOSADAŠNJA ZNANJA O NJIMA!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...