SPAVAO JE 6 DANA U SOBI SA MRTVOM SUPRUGOM: Evo zašto je svima PREPORUČIO to iskustvo!
Foto: Printscreen/Facebook

Preminula od raka

SPAVAO JE 6 DANA U SOBI SA MRTVOM SUPRUGOM: Evo zašto je svima PREPORUČIO to iskustvo!

Ludi svet -

Rasel Dejvison spavao je šest dana u istoj sobi u kojoj se nalazilo telo njegove preminule supruge i kaže da bi to iskustvo preporučio svima.

On je na Fejsbuku objavio kako je rešio da svoju suprugu Vendi ostavi još nekoliko dana u kući nakon što je preminula od raka grlića materice 21. aprila u svojoj pedesetoj godini.

(VIDEO) NAJMORBIDNIJA LJUBAVNA PRIČA: Doktor 7 godina spavao sa mrtvom pacijentkinjom!

Nakon šest dana napokon je rešio da joj kaže poslednje zbogom i kremira je. U razgovoru Dejvison je rekao da, iako se mnogima ovo iskustvo čini kao uvrnuto, svakome bi ga preporučio.

"Izgledala je aspolutno prelepo“, rekao je on.

"Kao što sam rekao jednom svom prijatelju, ne postoji ništa što se može deseti Vendinom telu što bi moglo da nas zastraši. U tome pronalazimo utehu. Kažemo: "Kako možemo da dozvolimo nekom strancu da samo odvede Vendi i stavi je u fridžider?'“, ispričao je ovaj čovek.

U početku mu je delovala kao da se smeška, što mu je, kako kaže, donelo dosta zabave.

Nakon što je Vendi preminula, Raselu su pomogle devojke njenog i njegovog sina da pripreme telo za ceremoniju.

Inače, kada je Vendi saznala da joj je preostalo šest meseci života, rešila je da putuje Evropom. Putovanje se pretvorilo u trogodišnju avanturu. Sedamdeset ljudi je prisustvovalo bdenju na kome su nasmejani govorili o njenom životu, palili sveće i tamjan.

(bulevarb92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track