ĆERKA TRAGIČNO PREMINULE STARLETE RASPLAKALA SVET: Mala Danijelin ista mama Ana Nikol Smit
Foto: Profimedia

Tužno detinjstvo

ĆERKA TRAGIČNO PREMINULE STARLETE RASPLAKALA SVET: Mala Danijelin ista mama Ana Nikol Smit

Pop kultura -

Kentaki derbi u Luizvilu, u državi Kentaki, događaj je na koji svake godine dolaze Lari Birkhed i njegova ćerka Danijelin, koju je dobio u vezi s tragično preminulim seks-simbolom Anom Nikol Smit. I svake godine svet se oduševljava lepotom ove devojčice, čiji je život od rođenja obeležen naslovnim stranama i paparacima, ali koju otac pažljivo čuva od javnosti.

Danijelin Birkhed na svet je došla 7. septembra 2006. na Bahamima. Tamo je njena mama, u tom trenutku najpoznatija starleta, Ana Nikol Smit želela da se preseli nakon bankrota i skandala. Nažalost, samo tri dana nakon Danijelininog rođenja, njen polubrat Danijel preminuo je u istoj bolnici zbog predoziranja lekovima. Ana Nikol je ovaj svet napustila pet meseci nakon toga.

Naslednici je ostavila 10 miliona dolara, za koje su se borili Lari Birkhed i Hauard K. Stern, Anin advokat, koji je tvrdio da je otac devojčice. DNK analiza pokazala je da je fotograf Lari Danijelinin tata. On kaže da ga ćerka neverovatno podseća na Anu, a Danijelin je nedavno rasplakala gledaoce emotivnom porukom:

- Jedan mamin prijatelj mi je rekao da bi mi ona slala prelepe leptire. I tako me leptiri prate svuda i pustila sam ih da izađu iz moje olovke i slete na moj papir na krilima ljubavi.

Milica Crnogorac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track