DEVOJKA IZGUBILA VID POSLE TETOVIRANJA OČNIH JABUČICA: Uopšte ne žalim zbog toga, sada se osećam kao PRAVA JA! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

bila u depresiji

DEVOJKA IZGUBILA VID POSLE TETOVIRANJA OČNIH JABUČICA: Uopšte ne žalim zbog toga, sada se osećam kao PRAVA JA! FOTO

Ludi svet -

Sara Sabat (26) iz teksaškog El Pasa koja je potpuno prekrivena tetovažama otkrila je kako je oslepela nakon što je tetovirala očne jabučice. Naime, "tip nije stavio dovoljno fiziološkog rastvora" zbog čega nije mogla " da vidi ni uradi ništa".

Sara Sabat
foto: Printscreen/Instagram

Na kraju je potražila pomoć oftalmologa i dobila mnogo kapi koje su joj poboljšale vid, ali kaže kako i dalje ne vidi kao pre tetoviranja. Ona je zavisna od tetovaža i kaže kako ne žali za tim, usprkos tome što joj je to narušilo zdravlje. Kaže kako je zbog tetovaža postala bolja osoba.

Sara je rekla kako je tatu majstor pogrešno izračunao razmeru mastila i vode. "Sve mi je bilo teško - nisam mogla gledati TV ni biti u blizini jakog svetla, a nisam volela ni biti napolju", rekla je. "Postala sam jako depresivna zbog toga."

Otkrila je kako su je u školi maltretirali zbog dlakavosti i dodala kako se uvek želela prekriti tetovažama, priznavši da su je one učinile jačom i boljom osobom.

"Mislim da sam potrošila 3000-4000 dolara na tetovaže. One mi pomažu da se izrazim, pomažu mi da osećam", kaže.

Sara Sabat
foto: Printscreen/Instagram

"Ne žalim ni zbog jedne tetovaže jer se sad osećam više kao ja nego tada", dodala je. Kaže i kako zbog tetovaža ljudi misle da nije obrazovana ili još gore - pretpostavljaju da je kriminalac.

"Ne smeta mi. Svi smo drugačiji i ja neću osuđivati druge zbog njihovog mišljenja. Nemaju svi mu*a izraziti se na način kao što ja to radim."

Kaže i da ne planira stati sa tetovažama.

"One su mi štit... moj način života i deo mene. Nikad neću prestati sa tetovažama."

Usprkos različitim reakcijama koje izaziva, prikupila je više od 27.000 pratilaca na Instagramu, gde piše da se zbog svojih tetovaža i pirsinga na licu oseća kao "vanzemaljska princeza".

Sara Sabat
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M./News.com.au)

Bonus video:

00:25

ELEKTRA ELIT ŠOKIRALA U PROGRAMU UŽIVO! Prostitucija mi je primarna, pa tek onda pevanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja