ŽENA JE NAMERNO POSLALA TRENERU FOTOGRAFIJU U DONJEM VEŠU: Propala je u zemlju od STIDA kada joj je ODGOVORIO! (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen/TikTok

kakva fora

ŽENA JE NAMERNO POSLALA TRENERU FOTOGRAFIJU U DONJEM VEŠU: Propala je u zemlju od STIDA kada joj je ODGOVORIO! (VIDEO, FOTO)

Ludi svet -

Džema Hil je izgubila ličnog trenera zbog nesporazuma.

Sve je objasnila u snimku koji je objavila na TikToku i koji je brzo postao viralan.

tiktokerka, ispovest
foto: Printscreen/TikTok

Ona je pratila upustva svog trenera koji je klijentima u teretani rekao da se fotografišu pre svakog treninga. Džemi je bilo čudno zašto bi trener želeo da gleda njihove fotografije u donjem vešu pre vežbanja. Iako joj je bilo neprijatno poslušala je njegov savet i napravila fotografiju poštujući pravila - nema uvlačenja stomaka i nema dobrih uglova.

"Rekao nam je da uvek napravimo fotku pre treninga i to sam uradila", rekla je Džema.

Džema je fotografiju u donjem vešu poslala treneru, ali onda je shvatila kakvu je grešku napravila.

"Hej, izvini Džema, ali mislio sam da se fotografišete zbog sebe, a ne da biste slali meni. Da biste mogli da pratite napredak", napisao je trener u odgovoru na fotografiju u donjem vešu.

tiktokerka, ispovest
foto: Printscreen/TikTok

"Jao bože, izvinjavam se. J**no sam mislila da treba tebi da pošaljem. Kakav blam. Izvinjavam se", odgovorila je Džema, a trener je odgovorio: "Ne tražim od klijenata da mi šalju svoje fotke u donjem vešu. Večerao sam sa devojkom. Sad me ispituje ko je ova ženska".

Nakon što je Džema priču podelila na TikToku veliki broj ljudi se oglasio u komentarima jer su mnogi napravili istu grešku kao i ona.

(Kurir.rs/A.M./Lad Bible)

Bonus video:

02:56

OLIVERA BALAŠEVIĆ O NENAKNADIVOM GUBITKU: BORIMO SE TEŠKO, ALI HRABRO! Ponosna sam na svoju decu kako se nose sa bolom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track