01:09

VESNA DE VINČA ŠOKIRANA ŽENAMA U MONTE KARLU

Puls srbije

ZGRANUTA IZGLEDOM BOGATAŠICA: Vesna De Vinča se šokirala kada je ugledala žene u Monte Karlu!

Žena -

Živimo u vremenu kada se sve više obraća pažnja na to kako izgledamo. Da bi se dopali nekome, ljudi koriguju svoja lica i tela i ponekad preteruju. Dok se neki jedni operišu, drugi se zgražavaju i mole mlade ljude da ne idu tim putem, nagoveštavajući da je najlepše videti prirodnu lepotu.

Vesna de Vinčam koja godinama vodi kompaniju Miss You i koja je zaslužna za karijere mnogih lepotica, imala je komentar na ovu temu.

Vesna de Vinča, Miss YU
foto: Kurir Televizija

- Veštačku lepotu nam nameće industrija lepote koja na zarađuje na tim modelima i strašno je što žene, ali ima i muškaraca, ne mogu da se odupru tim silikonski varijacijama - rekla je Vesna u emisiji "Puls Srbije".

Vesna je takođe dodala da je nedavno bila u poseti prijateljici u Monte Karlu, a kada su otišle u pozorište šokirala se kada je videla veliki broj bogatašica koje imaju ista usta i dodala da je to, nažalost, sve više prisutno i u našoj zemlji.

Vesna de Vinča, Miss YU
foto: Kurir Televizija

Vlasnica kompanije Miss Yu tvrdi da devojke iz svoje agencije uči da je pored prirodne lepote bitna i harizma i obrazovanje.

- Ja devojke i sve ljude na svetu učim da je lepota talenat i božji dar i sta radis sa tim to je suština. Možeš da traješ ako nesto korisno radiš. a mozes da je upropastis ako nešto drugo radiš. Kalkulacija sa sopstvenom lepotom je smrt lepote, a ako je shvatis kao božji dar i da je koristiš za dobrobit nekih korisnih humanih vrednosti, ti ćes dugo trajati - rekla je Vesna.

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

02:57

SLAVICA ILI DAJANA: Otkrivamo gde je sada i čime se bavi poslednja misica SFRJ (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track