DEVOJKU POGODILA PESMA, PA PALA SA PROZORA: Zanjihala se dok je uživala u muzici, pa se preturila sa 2. SPRATA i polomila! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Twitter/Diario La Opinion

uznemirujuće

DEVOJKU POGODILA PESMA, PA PALA SA PROZORA: Zanjihala se dok je uživala u muzici, pa se preturila sa 2. SPRATA i polomila! (VIDEO)

Ludi svet -

Nažalost, ponekad je samo trenutak nepažnje dovoljan da dođe do nesreće. Govori o tome i ovaj video, koji je u petak na svom profilu na Fejsbuku objavio pevač Engel Melodi Renfigo.

Naime, on je te večeri na privatnoj zabavi pesmom uveseljavao okupljeno društvo, međutim sjajna atmosfera u trenutku se pretvorila u dramu jer je jedna gošća izgubila ravnotežu i pala sa drugog sprata neke kuće.

Snimak je otkrio da je sedela na rubu širom otvorenog prozora, pevala i plesala, te da je naprosto odjedanom izgubila ravnotežu i pala na beton.

Budući da je u tom trenutku snimao dešavanja iza sebe, pevač je odmah shvatio što se dogodilo i upozorio ostale, pa brže-bolje pozvao hitnu pomoć.

U ponedeljak ujutro je na svome profilu potvrdio da je devojka uz nekoliko preloma preživela pad, odnosno da mu se javila iz bolnice putem poruka preko Instagrama.

Kurir.rs/A.A./net.hr

Bonus video:

00:13

ANDRIJU MILOŠEVIĆA DEVOJKA SNIMILA U BOKSERICAMA: Evo šta je glumac radilo, a njoj je baš bilo SMEŠNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja