OVAKO IZGLEDA JEDAN OD SINOVA LJILJANE STJEPANOVIĆ: Glumica sama vaspitavala naslednike, a evo zašto su mlađeg VRATILI iz vojske!
Foto: Dragana Udovičić

ISKRENO

OVAKO IZGLEDA JEDAN OD SINOVA LJILJANE STJEPANOVIĆ: Glumica sama vaspitavala naslednike, a evo zašto su mlađeg VRATILI iz vojske!

Pop kultura -

Glumica Ljiljana Stjepanović udala se za svoju gimnazijsku ljubav Bojana Repića, sa kojim je kasnije dobila dvojicu sinova Igora i Vlastimira. Međutim, nakon šest godina braka usledio je bolan razvod, te je umetnica sama vaspitavala naslednike, što ju je na kraju samo ojačalo.

Ljiljana Stjepanović
foto: Dragana Udovičić

Vlastimir Repić aktivan je na društvenim mrežama, a glumica je ranije govorila o svom sinu i njegovom odlasku u Sjedinjene Američke Države.

- U oktobru 1998. godini moj mlađi sin Vlastimir je bio na studijama u SAD i pošto je shvatio da su oni odlučili da nas bombarduju, odlučio je da se vrati u Beograd. Džabe sam ga preklinjala da ostane tamo. Jok, on je došao kod mene i saopštio mi da ide u vojni odsek da se prijavi kao dobrovoljac. Srećom, pa je tamo bio neki pribrani čovek pa mu je rekao da bez vojne obuke može samo da dovede u pitanje svoj i život ljudi u njegovoj jedinici. Hvala bogu, vratili su ga kući - rekla je ranije za Ljiljana Stjepanović za domaće medije.

On izgleda ovako, u pitanju je čovek u crnoj maijici.

Vlastimir Repić, Ljiljana Stjepanović
foto: Printscreen/Facebook/Vlastimir Repić

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

SLOBODA SE LATILA MIKROFONA I SLAVLJENICI ULEPŠALA VEČE: Glumica pokazala veliki TALENAT, pustila glas i izdominirala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track