NARUČILI BIFTEK SA POVRĆEM JER SE NAVIKAVAJU DA BUDU VEGETARIJANCI: Ugostitelji podelili omiljene ANEGDOTE s posla i nasmejali SVE
Foto: Profimedia

URNEBESNO!

NARUČILI BIFTEK SA POVRĆEM JER SE NAVIKAVAJU DA BUDU VEGETARIJANCI: Ugostitelji podelili omiljene ANEGDOTE s posla i nasmejali SVE

Ludi svet -

Jedna devojka podelila je na Tviterua sa ostalim korisnicima ove društvene mreže anegdotu i pozvala ostale da ispričaju svoje urnebesne trenutke sa kojima su se suočili u ugostiteljskom poslu.

- Ajde da pričamo ovde o najsmješnijim situacijama koje su nam se dešavale u ugostiteljstvu, treba mi malo smieha. Recimo tip koji mi je 5 min naručivao "BUVIZER" i ja nikako nisam mogla da skontam šta hoće dok ga nisam odvela da pokaže prstom na "Budweiser" pivo - stoji u opisu tvita na koji su se mnogi nadovezali.

A da ugostiteljski posao nije uopšte lak, svedoče brojni komentari.

- Ili tip koji je naručio čiz kejk bez sira, ili žena koja me je ubeđivala da se Njeguški stek pravi od piletine i da sam joj donela pogrešno meso - dodala je, pa se još jednom nadovezala:

- Večera od 20 ljudi, svi jedu "à la carte", ja naravno sve kucala na jedan račun jer su došli kao grupa sa nekog broda, i na kraju večeri svako hoće svoje da mi plati, tri nervna sloma i tri napada smeha u 3 sekunde.

Konobar
foto: Profimedia, Ilustracija

A tu su i one simpatične greške u hodu, koje dovode do histeričnog smeha, pa je tako jedan tviteraš ispričao svoju anegdotu:

- Prepuna bašta, konobar Južnjak doleće do šanka i rafalno ispaljuje: "Dva Astela i dva spreja (Sprajta)!" Šanker mrtav hladan na ajncer stavlja dva piva i dva osveživača prostora u spreju. Pogled konobara - "priceless" (nema cenu)!

A naravno da uvek postoje i oni koji su van svih okvira, kao što je situacija:

- Par koji je uzeo biftek sa dosta povrća preko jer se navikavaju da budu vegetarijanci.", podelio je jedan tviteraš.

Kakve su vaša iskustva i da li su vam neke anegdote ostale upečatljivije?

Tviter
foto: Printscreen/Twitter/grozlca

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

04:51

NIJE NI ČUDO ŠTO JE NAJPRAĆENIJI SVETSKI ZVANIČNIK NA TVITERU: Tramp tvitove piše sam, a jednu stvar ne podnosi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track