TINEJDŽERKI SE NABACIVAO DUPLO STARIJI MUŠKARAC: Tražio joj je broj telefona, a evo kako joj je ODBRUSIO kad ga je ODBILA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/avreyovard

ŠOK!

TINEJDŽERKI SE NABACIVAO DUPLO STARIJI MUŠKARAC: Tražio joj je broj telefona, a evo kako joj je ODBRUSIO kad ga je ODBILA! (VIDEO)

Žena -

Avri Ovard, 19-godišnja influenserka nedavno je doživela neprijatnost u teretani kada joj se približio čovek u četrdesetim godinama.

Muškarac je najpre sa njom započeo neobavezni razgovor, pričao nešto o svojim povredama, ali je ubrzo otkrio svoje prave namere.

Zatražio je od Avri broj telefona kako bi je izvei na večeru, a kada mu je devojka ljubazno uzvratila mišljenjem da je ipak malo premlada za njega, on se naljutio i rekao:

- Je li? A ja sam za tebe prebogat.

Snimak te neprijatne konverzacije na TikToku je u samo dva dana skupo preko milion i po pregleda, a u komentarima su se javile i brojne devojke koje su ponudile svoje savete kako se snaći u takvim situacijama.

- Kada počne da vam se udvara stariji tip, obavezno svaku rečenicu završavajte sa "gospodine". Tako ćete im odmah dati do znanja da ih doživljavate poput seniora i da niste zainteresirane - poručila je jedna od njih.

@avreyovard

for those who saw my YT vid lmao here’s this …. LEAVE WOMEN ALONE!!!! ##gym ##gymgirl ##PerfectMarcJacobs

♬ original sound - ave

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track