VAŠ SIN JE ZAZUZET, PRENEĆU MU PORUKU: Mladić unajmio POMOĆNIKA koji umesto njega odgovara na poruke u PORODIČNOJ GRUPI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ zachyaqub7

SNALAŽLJIVOST?

VAŠ SIN JE ZAZUZET, PRENEĆU MU PORUKU: Mladić unajmio POMOĆNIKA koji umesto njega odgovara na poruke u PORODIČNOJ GRUPI! (VIDEO)

Ludi svet -

Porodične "WhatsApp" grupe pune su poruka o svemu i svačemu gde članovi porodice dele stvari iz svog svakodnevnog života. No, hteli mi to sebi da priznamo ili ne, ponekad zna stvarno da bude naporno odgovarati na sve to.

No, brat Zaka Džakuba ipak je pronašao rešenje - jednostavno je dao svom sekretaru da odgovara na poruke umesto njega. Mladić je objavio video na TikToku i sve objasnio.

Razgovor započinje tako što je njihov tata napisao: "Zain ako u roku od 2 minuta odgovoriš na poruku, uplatiću ti dva dolara".

Nije ni čudo što ima novca za pomoćnika, plaćenog samo kako bi odgovarao rodbini. Takođe, mnogo brže će rešiti 75 nepročitanih poruka koje Zak ima, nego on sam.

U svakom slučaju, u odgovoru svom ocu, Ian odgovara (sa Zainovog broja) sa: "Oprostite, ovde je Ian, preneću ovu poruku Zainu i javiću vam se kad on odgovori".

Zak se zatim javio i napisao: "Nema šanse da je ovo neki lik po imenu Ian". Ian zatim ponovno odgovara: "Zdravo, da, ovo je Ian, ja sam Zainov pomoćnik za sastanke i savetnik. Zain je trenutno zauzet, ali ja ću mu preneti vaše poruke i on će uskoro odgovoriti, hvala vam na strpljenju".

U neverici, Zak zatim odgovara: "Nema šanse da te je unajmio da odgovaraš na poruke u porodičnoj grupi hahaha". Ian je na to odgovorio: "Pozdrav svima, hvala vam na porukama, prosledio sam ih Zainu i on će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Hvala".

Zak je kasnije na svom TikTok profilu objavio snimak ekrana sa porukom: "Ono kada tvoj brat unajmi pomoćnika da piše umesto njega u porodičnom grupnom četu".

Jedna osoba je u komentarima ispod videa predložila: "Počnite da zovete ​​pomoćnika na porodične događaje umesto Zaina".

Amer, otac braće je kasnije komentarisao video za one koji sumnjaju u Ianovo postojanje. Napisao je: "Mogu sto posto potvrditi da Ian postoji. Bio sam na Zoomu s njim pre mesec dana".

Druga osoba koja je bila u sličnoj situaciji je komentarisala: "Kad sam živela u zapadnom LA-u, radila sam isto to za svog šefa", piše LADbible.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

07:50

NEKADA HRANA ZA SIROMAŠNE A DANAS ZA BOGATE: Zbog čega se kavijar, jedan od najluksuznijih delikatesa više ne proizvodi u Srbiji?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track