HOĆE ŽENU PO SVAKU CENU I NEĆE UGOVORENI BRAK: Ovaj momak došao na GENIJALNU ideju kako da nađe sebi partnerku! (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

sjajno

HOĆE ŽENU PO SVAKU CENU I NEĆE UGOVORENI BRAK: Ovaj momak došao na GENIJALNU ideju kako da nađe sebi partnerku! (VIDEO, FOTO)

Ludi svet -

Kada većina ljudi krene u potragu za ljubavlju, okreću se aplikacijama za sastanke ili veb-sajtovima za traženje partnera, ili traže od prijatelja da ih upoznaju sa nekim - ali Muhamed Malik ima potpuno drugačiji pristup.

Ovaj 29-godišnji neženja iz Londona koristi bilborde u britanskom gradu Birmingemu gde se oglašava potencijalnim partnerkama.

Malik kaže da voli hranu, dobru šalu i da uči više o svojoj muslimanskoj veri.

Na bilbordu piše: "Sačuvaj me od ugovorenog braka" i kao i veb sajt, tako da buduće žene mogu da stupe u kontakt i saznaju šta on traži. U video snimku na veb stranici, koji se zove Find Malik a wife (Nađite Maliku ženu), Londonac kaže da je preduzetnik, gurman, religiozan i da traži nekoga ko radi na Dinu - islamskom načinu života koji definiše društvene i lične osobine kod muslimana.

O tome zašto je odabrao tako neortodoksan metod da pronađe devojku, Malik kaže na sajtu: "Jednostavno još nisam našao pravu devojku. Teško je tamo. Morao sam da nabavim bilbord da bih bio viđen!"

Malik takođe kaže da ga zanimaju "ličnost i vera" u odnosu na bilo šta drugo i potvrđuje na "Find Malik a Wife" da bilbordi nisu šala - on je ozbiljan. Podobni neženja takođe jasno daje do znanja da nije protiv ugovorenih brakova. On kaže posetiocima sajta da misli da "uređeni brakovi imaju mesto i tradiciju u mnogim islamskim kulturama", ali kaže "samo želim da prvo pokušam da pronađem nekoga sam".

(Kurir.rs/A.M./CNN)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track