ŽENA JE POSEĆIVALA POGREŠAN GROB SUPRUGA PUNIH 27 GODINA: Za sve je kriva SVEKRVA, a ovo je RAZLOG njene podvale
Foto: Shutterstock/Dragana Gordic

BIZARNO

ŽENA JE POSEĆIVALA POGREŠAN GROB SUPRUGA PUNIH 27 GODINA: Za sve je kriva SVEKRVA, a ovo je RAZLOG njene podvale

Ludi svet -

Udovica Ketlin Volšam iz Londona, izgubila je sudski spor jer je tvrdila da već 27 godina tugujući za svojim preminulim suprugom odlazi na pogrešan grob.

Ketlin Volšam je 1989. godine želela da se pepeo Kirona Kenija, njenog muža koji je tragično preminuo u 33. godini prospe u "Garden of Rest" u blizini njihove kuće u istočnom Londonu. Istakla je da je njen suprug bio veoma klaustrofobičan i da se plašio mraka, pa je želeo da se kremira, a ne da se sahrani.

groblje, sveća, sahrana, smrt, sanduk
foto: Profimedia

Ketlin i njeno troje dece su 27 godina posećivali groblje u Istočnom Londonu u Vest Hemu, na Dane očeva, rođendane i druge prilike da odaju počast pokojniku. Ali 2016. godine, porodica je otkrila grob sa Kironovim imenom na drugom groblju u Londonu, prenosi portal "RTS".

Ketlin sumnja da je njena svekrva Iris Garbut, koja je bila u lošim odnosima sa sinom i snajom, tajno uzela urnu sa pepelom svog sina od zaposlenog na groblju u Istočnom Londonu. Pretpostavlja da je urnu spustila u grob za koji je znala samo njena porodica. Kada je Iris umrla, grob sa Kironovim imenom je otkopan po nalogu Ministarstva pravde i unutra je pronađena urna.

urna, smrt, posmrtni ostaci, pepeo
foto: Profimedia

Ketlin je tužila pogrebnu kompaniju koja je kupila groblje u istočnom Londonu 2008. godine. Tvrdila je da su oni dužni da plate troškove za duševnu bol koju je pretrpela.

Ali sudija Dejvid Sanders je odbacio njenu tužbu. Rekao je da porodica nema dokaza da je pepeo ikada došao u pogrešne ruke ili u pogrešan grob. Nije bilo stručnih dokaza koji bi potvrdili da li je sadržaj ekshumirane urne imao Kironov pepeo. Sudija je obrazložio donesenu presudu: "Bilo je teško zaključiti da želje tužioca nisu ispunjene".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

OVO NEMA NIGDE! Snajka bacila oko na kuvara, a svekrva podržava šemu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track