03:13

Oglasila se pevačica koja nas je predstavljala na Evroviziji u Ukrajini DALA JOJ SAVET ZA POBEDU

bez dlake na jeziku

KONSTRAKTA SIGURNO IDE U FINALE! Oglasila se pevačica koja nas je predstavljala na Evroviziji u Ukrajini DALA JOJ SAVET ZA POBEDU

Pop kultura -

Tijana Bogicevic nije ušla u finale Eurosonga 2017. godine, ali je uverena da će Konstrakti to poći za rukom.

Šta misli o našoj predstavnici na Evroviziji, protiv čega danas žene treba da se bore i kakvi su joj poslovni planovi pričala je iskreno pred kamera Kurir televizije u emisiji Puls Srbije.

Tijana Bogićević
foto: Kurir Televizija

Tijana Bogićević predstavljala je Srbiju pre pet godina Srbiju na Evrovoziji.

- Bila sam žiri u polufinalu, tako da sam ja Konstrakti dala 12 poena u prvom polufinalu. To je sada jasno. Stvarno mi se najviše dopala, bila je iznenađenje. Baš sam priželjkivala da ona pobedi, ali nisam očekivala da će joj publika dati toliko glasova - rekla je Tijana Bogićević za Kurir televiziju.

Tijana Bogićević
foto: Kurir Televizija

- Nekako sam prognozirala da će se borba voditi između Torje i Sare, jer je i Zorja imala fantastični nastup, a Sara je bila standardno dobra. Kada je Konstrakta u pitanju, ne kažem da ostali nisu to imali, ali jeste autentična i originalana.

Evo šta je prognozirala Konstrakti na Evroviziji.

Tijana Bogićević
foto: Kurir Televizija

- Mislim da da će se naći u finali, jer svi su se našli sem mene, Marka Kona i Moje tri, tako da će proći sigurno.

A dala joj je i savet za pobedu.

- Žalim što nisam više uživala u svemu što je Evrovizija.To je festival muzike - rekla je Tijana Bogićević.

Podsetimo, Tijanino prvo učešće kao samostalnog soliste bio je na Beoviziji 2009, kada se predstavila sa europop pesmom Pazi šta radiš. U polufinalnoj večeri, od 20 pesama, zauzela je 17. mesto i nije se plasirala u finalnu selekciju. Šansu da stupi na evrovizijsku scenu stekla je kao prateći vokal Danice Radojčić-Nine na Pesmi Evrovizije 2011.

27. februara 2017, urednici Muzičke redakcije RTS-a doneli su odluku da će Tijana predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije 2017. u Kijevu (Ukrajina) sa pesmom „In Too Deep”.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:21

KONSTRAKTA ZBOG SPECIJALNOG RAZLOGA IMA ŠANSU DA POBEDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track