POKUŠAO DA NAPRAVI VIRALAN SNIMAK, PA SE ZAMALO UBIO! Sekunde su ga delile od KATASTROFE, koja bi ga koštala ŽIVOTA! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

UZNEMIRUJUĆE!

POKUŠAO DA NAPRAVI VIRALAN SNIMAK, PA SE ZAMALO UBIO! Sekunde su ga delile od KATASTROFE, koja bi ga koštala ŽIVOTA! (VIDEO)

Ludi svet -

Postoje ljudi koji uživaju u adrenalinu, te se bave različitim ekstremnim sportovima samo da bi na sekundu osetili ovaj neverovatan udar hormona koji nas uzbuđuje.

Ipak, te vratolomije mogu ponekad skupo da nas koštaju, a da li ćemo slomiti nogu ili ruku, postaje nam najmanja briga, nadamo se samo da ćemo preživeti.

Baš to se desilo momku Anainu Istilu, koji na svom instagram profilu redovno kači snimke svoje vožnje popularnog BMX-a koji je namenjen za različite vratolomije.

U poslednjem videosnimku, koji je za kratko vreme postao viralan, Anaia je rešio da uradi nešto što već u prvim sekundama izaziva nelagodu.

Naime, u snimku se vidi momak koji stoji na grani drveta iznad jezera. Njemu se oko noge nalazi kanap, pa pretpostavljamo da je zamisao bila da visi naglavačke sa grane. Momak očigledno nije dobro sagledao situaciju jer mu je kanap umesto oko noge, završio oko vrata.

Zahvaljujući svojoj snalažljivosti, koja nam prirodno dolazi kada smo u stanju bori se ili beži, a do koje redovno dalazi kada naš organizam izluči veću količinu adrenalina, momak je preživao ovu strašnu grešku, ali čisto sumnjamo da će ikada nešto slično pokušati ponovo.

(Kuriri.rs)

Bonus video:

07:48

ADRENALIN, TAKTIKA, BORBA, ZABAVA: Pejntbol prerastao u sport koji svako treba da proba (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track