SAHRANIO ŽENU, A ONDA JU JE VIDEO NA VRATIMA: Pao od ŠOKA kada je ugledao BESNU SUPRUGU ispred njihovog DOMA!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SAHRANIO ŽENU, A ONDA JU JE VIDEO NA VRATIMA: Pao od ŠOKA kada je ugledao BESNU SUPRUGU ispred njihovog DOMA!

Ludi svet -

Mutijala Gadaja je 15. maja prošle godine sahranio telo svoje supruge Girijame (70) koja je, kako se verovalo, preminula od kovida u bolnici u Andra Pradešu u Indiji.

Naime, Mutijalova žena Girijame, obolela je od korona virusa, a njen suprug posećivao ju je svakodnevno, sve dok mu jednog dana sestre nisu rekle da je njegova supruga izgubila bitku. U mrtvačnici su mu uručili telo koje je bilo spakovano u kesu, ne bi li mogao da sahrani suprugu u njenom rodnom selu.

Sahrana, Sanduk, Spaljivanje, Kremacija, Pogreb
foto: Profimedia

Kako prenos Espreso, uplašen od zaraze, Mutijala nije ni pogledao u kesu, te ju je samo, zajedno sa slomljenom porodicom i prijateljima, sahranio. Kada je rešio da održi pomen svojoj supruzi 1. juna, bio je jako tužan što je ostao bez svoje životne partnerke.

Brava, Kvaka, Vrata
foto: Shutterstock

Ipak, ova priča dobila je srećan kraj kada se sutradan, 2. juna, njegova supruga besna pojavila na vratima njihovog doma. Ona, ne samo da nije umrla od korone, već je sve vreme bila u bolnici, te se jako naljutila na svog muža jer je nije posećivao i jer je nije pokupio iz bolnice, već ju je ostavio da se sama vraća.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

Sahrana Ksenije Vučić na Novom groblju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track