MUŠKARAC REŠIO DA POSTANE ŽENA! Kada vidite zašto je promenio POL šokiraćete se: Vrlo je dovitljiv i bezobrazan!

da li je moguće?

MUŠKARAC REŠIO DA POSTANE ŽENA! Kada vidite zašto je promenio POL šokiraćete se: Vrlo je dovitljiv i bezobrazan!

Ludi svet -

U Švajcrskoj je 1. januara ove godina na snagu stupio novi zakon, koji dozvoljava svakom stanovniku Švajcarske sa “intimnim uverenjem“ da ne pripada polu za koji je upisan u matičnoj evidenciji da promeni i svoj pol kao i svoje ime, za samo 75 švajcarskih franaka.

I mada niko nije očekivao da će ovaj zakon da donese malverzacije, jedan čovek dokazao je da i te kako hoće. Naime, zakon u Švajcarskoj kaže da žene mogu da odu u penziju sa 64 godine, dok muškarci moraju da rade još godinu dana.

muškarac
foto: profimedia

Jednom muškarcu nije se baš puno radilo, te je hteo da ode u prevremenu penziju, a kao idealan način za to smislio je da promeni pol. Naime, on je otišao na operaciju, zvanično postao žena, a zatim rešio da ode u penziju.

Prema pisanju švajcarskog lista Luzerner Zeitung muškarcu je trebalo samo četiri dana da neko iskoristi novi zakon za finansijsku korist i da prevari sistem na najneobičniji mogući način.

0334232575, penzioner, stariji čovek, penzija
foto: Profimedia

Luzerner cajtung je predao slučaj službeniku za građansko stanje, ali dok sudija ne odluči da li se muškarac blizu starosne dobi za penziju pojavi u kancelariji za građansko stanje i zatraži promenu pola ponaša se na “očigledno uvredljiv” način, bilo koji rezidenti Švajcarske mogu slobodno da promene pol na bilo koji način.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

Kneževa žena prava bomba: Tatjanin dekolte zapalio mreže!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track