HTEO DA SE POHVALI KAKO JE VREDAN, A ISPAO MUĆAK: Dečko poslao devojci BRIŽNU fotografiju, a ona uočila DETALJ koji ga odao VIDEO
Foto: Shutter

ništa joj nije promaklo

HTEO DA SE POHVALI KAKO JE VREDAN, A ISPAO MUĆAK: Dečko poslao devojci BRIŽNU fotografiju, a ona uočila DETALJ koji ga odao VIDEO

Ludi svet -

Psiholozi tvrde da je prevara uvek alarm i znak da nešto u emotivnom odnosu nije u redu. Kada se otkrije neverstvo nestaje poverenje, a mnogi su mišljenja da partner koji je prevaren najčešće to oseti i pre nego što dobije zvaničan dokaz.

Jedna korisnica TikToka podelila je svoje iskustvo, odnosno objasnila kako je na osnovu jedne obične fotografije shvatila da joj je dečko neveran.

devojka
foto: Profimedia

Kajli je od dečka stigla fotografija kojom je želeo da joj se pohvali kako je vredan i sprema večeru. Na njoj se vide dva lonca: u jednom se krčka sos, a u drugom testenina.

Iako se na prvi pogled čini sasvim u redu, devojci nisu promakli detalji. Dokaz o preljubi objavila je na TikToku i pozvala druge da pokušaju shvatiti što ga je razotkrilo.

Naime, iznad ploče za kuvanje nalazi se crni deo šporeta u kom se video odraz žene koja drži mobilni. Kajla je primietila da nosi sat, narukvice i prsten.

Njena objava izazvala je brojne komentare, a mnogu su joj čestitali jer ima "oko sokolovo".

(Kurir.rs/Lepa&srećna)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track