IZNENADILA MUŽA TROJKOM ZA GODIŠNJICU BRAKA, A ON JOJ OVAKO VRATIO: Druga žena iz s*ksa u troje sada nosi NJEGOVO DETE (VIDEO)
Foto: Shutterstock

KRENULO PO ZLU

IZNENADILA MUŽA TROJKOM ZA GODIŠNJICU BRAKA, A ON JOJ OVAKO VRATIO: Druga žena iz s*ksa u troje sada nosi NJEGOVO DETE (VIDEO)

Ludi svet -

Žena je iznenadila svog supruga trojkom za njihovu prvu godišnjicu braka - a onda je ta druga žena zatrudnela s njenim mužem.

Plavokosa devojka koja se na TikToku predstavlja pod korisničkim imenom @cliquebaittv, opisala je nestašno iskustvo koje nije završilo kako su planirali.

Trojka
foto: Profimedia

Par često deli sve o svom poliamornom načinu života sa svojih 624.000 pratilaca - a ovoga puta supruga se zaista nije suzdržala. Poliamorija ili višeljublje je praksa intimnosti i odnosa s više partnera u isto vreme.

U videu koji je do sada prikupio preko pet miliona pregleda, muž je zagrlio svoju ženu dok je ona napisala na ekranu: "Poklonim svom mužu seks u troje za prvu godišnjicu braka i onda ta druga žena s njim zatrudni, a mi nemamo dece."

Objasnila je: "Mi smo poliamorni. Dakle, to je i njen muškarac."

Uprkos tome što je žena mirno prihvatila ovu situaciju - mnogi su u komentarima izrazili zapanjenost nad takvim načinom života.

Jedna korisnica je komentarisala: "To je zapravo jako tužno", dok je drugi korisnik dodao: "Ona će mu podariti prvo dete i zato će uvek imati posebno mesto i biće iznad tebe."

afera, prevara, preljuba, trojka, troje, veza
foto: Profimedia

"Ne znam zašto se žene dovode u ovakve situacije.Takođe, zašto tvoj muž ejakulira u drugu ženu? To mi ne zvuči kao ljubav", stajalo je u trećem komentaru, piše "Daily Star".

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track