SA TRIDESET GODINA POSTALA BAKA! Majka petoro dece progovorila o trudnoći MALOLETNE ĆERKE: Nisam očekivala da ću biti mlada baba!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SA TRIDESET GODINA POSTALA BAKA! Majka petoro dece progovorila o trudnoći MALOLETNE ĆERKE: Nisam očekivala da ću biti mlada baba!

Ludi svet -

Keli Hili je imala samo 30 godina kada je njena ćerka, tinejdžerka Skaj Salter, u avgustu rodila sina Bejlija, koji sada ima tri godine. Ona je tako postala najmlađa baka u Britaniji.

Skaj je živela sa maćehom i ocem u Kranfordu, u zapadnom Londonu, kada je uradila test na trudnoću i saznala da je trudna 2018. godine. Hitno je prevezena u bolnicu Vest Midlseks u Ajlvortu, gde je podvrgnuta ultrazvuku, a lekari su otkrili da je bila trudna 36 nedelja i četiri dana. Tinejdžerka je bila seksualno aktivna, pa je uradila test iz predostrožnosti.

Baka
foto: PrintScreen

Skaj je ostala u šoku od vesti, a lekari su joj rekli da abortus nije opcija jer je kasno saznala za trudnoću. Skaj, koja sada ima 17 godina, priseća se:

- Bila sam zapanjena. Imala sam intuiciju da bih mogla da budem trudna i zato sam predložila test. Tata je lokalni momak mojih godina. Nisam mogala da verujem. Postojala je mogućnost da postanem mama, a samo nekoliko nedelja ranije imala sam fizičko i penjala se uzbrdo i nizbrdo. Naravno, kasno saznanje da sam trudna značilo je da abortus nije opcija.

Kada je bila na ultrazvuku, odlučila je:

- Ali ionako nisam mogla. Gledajući otkucaje srca svoje bebe na ekranu, srce mi se ispunilo ljubavlju. Znala sam od tog trenutka da ću zauvek zauzeti drugo mesto i moj mali sin će uvek biti prvi.

Kada je saznala da je Skaj trudna, mama Keli joj je ponudila ljubav i podršku, ali majka petoro dece priznala je da nikada nije očekivala da će saznati da će postati baka jer je još bila mlada. U intervjuu za The Sun, rekla je:

- Nisam očekivala da ću saznati da ću postati baka u svojim 20-im, ali nije imalo smisla da vičem na Skaj o kontracepciji i bezbednom seksu. Šta je bilo urađeno, bilo je urađeno. Sve što sam mogala da uradim bilo je da joj ponudim ljubav i podršku. Kao mama, ti se samo nosiš sa takvim stvarima.

Najmlađa britanska baka je rekla:

- Ponašam se kao da sam u ranim dvadesetim, pa mi je malo čudno što sam baka. Moji prijatelji misle da je smešno imati unuka. Uvek ga zamenjuju mojim sinom.

U međuvremenu, Hili je otkrila da se njena majka ne oseća spremnom da bude prabaka sa samo 48 godina.

- Mislim da je to čini najmlađom prabakom u Velikoj Britaniji - rekla je ona, prenosi Dejlimejl.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:52

MOĆNA MAGIJA ZA LJUBAV: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema POTREBNE SU JOJ SAMO 3 STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track