DEČKU OPADALA KOSA, PA DONEO BIZARNU ODLUKU! Morao sam da nosim rezervnu odeću koliko je padala po meni, a sada je potpuno zdrava!
Foto: Tik-Tok/_nickcoetzee

NEVEROVATNO

DEČKU OPADALA KOSA, PA DONEO BIZARNU ODLUKU! Morao sam da nosim rezervnu odeću koliko je padala po meni, a sada je potpuno zdrava!

Ludi svet -

Istina je da je opadanje kose za muškarce jedna od njihovih najvećih noćnih mora, a tražeći razne načine da do toga ne dođe, ovaj čovek je odustao i od pranja kose.

Kosa
foto: Printscreen

Nedavno se na TikToku pojavio snimak Afrikanca koji je pre šest godina digao ruke od pranja kose i korišćenja proizvoda poput šampona i regeneratora, a danas je, tvrdi, zbog toga ima zdravu i bujnu kosu.

Nick Coetze iz Kejptauna je bio student kada je počeo da se suočava sa gubitkom kose koji se pojačavao iz dana u dan. Na kraju je došao do toga da je na svojoj odeći pronašao izbočine dlake, zbog čega je, priznaje, morao svaki dan da nosi sa sobom odeću za presvlačenje.

- Nosio sam rezervnu košulju na časove. Znao sam da će mi do kraja prvog predavanja odeća biti prekrivena dlakama - rekao je on u videu koji je pogledalo preko 10 miliona ljudi. U potrazi za rešenjem, Nik je shvatio da razne hemikalije u proizvodima za kosu koje je svakodnevno koristio mogu biti krive za njegov prekomerni gubitak kose. Zato je odlučio da ih sve izbaci i potpuno prestane da pere kosu.

- Iznenađujuće, moja kosa je postala mnogo zdravija - rekao je Nik kome je ovo šesta godina od kada je poslednji put koristio šampon i balzam:

- Možda mislite da ako prestanete da perete kosu, ona će biti masna, ali za to je potrebno oko dve ili tri nedelje. Nakon toga, vaša prirodna ulja se vraćaju. Kosa se oslobađa svih jakih hemikalija tako da konačno može da bude zdrava bez mora da ga opere.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:40

DANILOVA KOSA: Strogo čuvana priroda u blizini Krupnja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track