MOJA BAKA LAKŠE HODA: Kako sam joj pomogla da opet ide sama u prodavnicu i šetnju!
Foto: Promo

MOJA BAKA LAKŠE HODA: Kako sam joj pomogla da opet ide sama u prodavnicu i šetnju!

Ludi svet -

Moja baka se već dugo otežano kreće. Tome su doprineli brojni zdravstveni problemi u kombinaciji sa godinama. Puna je radosti, vredna je i jako joj je teško padalo to što ne može sama do prodavnice, jer je nestabilna. Kao unuka kojoj je pružila toliko ljubavi i pažnje osećala sam potrebu da joj pomognem. Pogledajte OVDE šta mi je palo na pamet.

Pošto da joj vratim godine i zdravlje ne mogu, ono što sam mogla jeste da joj obezbedim nešto što će joj dati sigurnost prilikom hodanja. Iako postoje razni štapovi, ni jedan ne može da se meri sa ovim koji sam joj nabavila, a to je štap sa 4 tačke oslonca.

Zbog 4 umesto 1 tačke oslonca, ovaj štap je neuporedivo stabilniji plus što može da stoji uspravno i kada se ne drži. Znači da ne pada tako lako, pa baka ne mora da se saginje. Napravljen je od metala, a rukohvat je obložen mekanim materijalom, tako da baku ništa ne žulja. Baka sada ponovo može da hoda i po zemlji, i po betonu, po travi u parku.

Ovaj štap sam pronašla OVDE, a može da se poruči i pozivom na broj 011/6 888 999.

Baka sada svakog dana ide u šetnju i mnogo je veselija, naročito kako je krenulo ovo lepo vreme.

Hangar
foto: Promo

Štap ima LED svetla, pa baka može i u večernju šetnju i da se lepo snalazi po mraku. A to svetlo joj naročito znači kada u toku noći mora do toaleta, kako ne bi palila svetlo, a kako bi ipak videla kuda ide.

Pošto je malo niža, podesili smo joj visinu štapa, da joj odgovara i da može lepo da rukuje sa njim. Nema straha da ćete pogrešiti, jer se visina podešava, a štap može da se sklopi dok npr. sedi u autobusu.

Ovaj štap sam pronašla OVDE, a može da se poruči i pozivom na broj 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track