VUKLA SINA NA POVOCU PO PODU: Žena napravila HAOS na aerodromu, pa IZNERVIRALA ceo svet svojim rešenjem za problem sa detetom!
Foto: Printscreen/TikTok

kako vam se

VUKLA SINA NA POVOCU PO PODU: Žena napravila HAOS na aerodromu, pa IZNERVIRALA ceo svet svojim rešenjem za problem sa detetom!

Ludi svet -

Iako mala, deca neretko imaju veliku volju, te svojim roditeljima vole da teraju inat i prave gluposti zbog kojih je mnoge mame i tate širom sveta sramota. Ipak, u takvim situacijama, odrasli pribegavaju neobičnim rešenjima koja očigledno efikasno rade posao.

dete
foto: Printscreen/TikTok

Upravo to se desilo jednoj majci, koja je postala hit na internetu, nakon što se pojavio Tiktok video na kome se nalaze ona i njen sin. Sporni snimak sakupio je milione pregleda i hiljade komentara.

Na snimku majka, na prepunom aerodromu, na povocu vuče svog sina koji nema više od dve ili tri godine.

- Napustiti Kankun je teško… Razumem te, prijatelju - piše u opisu videa u kojem žena po podu vuče sina kojem je uzica privezana za ruksak, a koji očito odbija da hoda.

@cacadoodledoo83

Leaving Cancun is tough … I feel ya buddy!

♬ Manic Monday - The Bangles

"Kao majka, sa ovim se slažem", "I ja bih i jesam to napravila", pisali su oni koji podržavaju postupak majke. Naravno, neki se sa time ne slažu.

"Da mi dete odbija da hoda, nosila bih ga. Ne bih ga vukla po prljavom podu", "Ko bi vukao dete a da mu niko od prolaznika ništa ne kaže", oglasili su se oni koji ne podržavaju ovu ideju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

48. DAN RATA U UKRAJINI: Rusija tvrdi da je uništen štab nacionalističkog bataljona, Kijev: RUSI UNIŠTILI SAMO AERODROM U DNJEPRU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track