ŠVALERACIJA MU DOŠLA GLAVE: Ni mesec dana nakon venčanja PAO SA TERASE jer je mislio da će ga žena provaliti da ima TROJKU!
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

ŠVALERACIJA MU DOŠLA GLAVE: Ni mesec dana nakon venčanja PAO SA TERASE jer je mislio da će ga žena provaliti da ima TROJKU!

Ludi svet -

Brazilski pevač MC Kevin pao je u smrt sa balkona hotela nakon što se uspaničio da će ga supruga uhvatiti dok je imao trojku sa manekenkom i drugarom.

Manekenka, Bianka Dominges, rekla je da je upoznala MC Kevina i njegovog prijatelja pevača Viktora Fontenela ispred hotela Brisa Bara u Rio De Žaneiru. Dominges je rekla da je tada pozvana u apartman popularnog pevača.

Dominges i Fontenele rekli su vlastima da se MC Kevin, čije je pravo ime Kevin Nasimento Bueno, plašio da će se njegova supruga, advokativs Deolan Besera, pojaviti u hotelskoj sobi i uhvatiti ga kako je vara.

Pevačica i Bezera venčali su se samo tri nedelje ranije uz raskošnu zabavu u Tulumu u Meksiku. Nekoliko nedelja nakon venčanja, MC Kevin i Dominges izašli su na balkon sobe 502 nakon što je osoba koja je kasnije identifikovana kao njegov prijatelj pokucala. Policijsko svedočenje je pokazalo da je Bezera, koja je boravila u sobi 1302, tražila MC Kevina nakon što nije uspeo da odgovori na njene telefonske pozive i poruke.

MC Kevin je kasnije pokušao da skoči na balkon koji se nalazio na spratu ispod, ali je izgubio oslonac i pao pet spratova, sletevši pored bazena. Na snimku koji su snimili gosti hotela na plaži Bara de Tijuka vidi se troje ljudi koji stoje pored MC Kevina, koji je ležao na vrhu mermerne ploče. Jedan od muškaraca kaže na portugalskom:

- (On) diše, pozovite hitnu pomoć.

MC Kevin je hitno prebačen u bolnicu Migel Kouto, gde je proglašen mrtvim. Izvori su rekli Metropolu da je MC Kevin doživeo dva srčana udara u kolima hitne pomoći pre nego što je stigao u medicinsku ustanovu. Dominges, koja se kasnije sastala sa policajcima, rekala je da je MC Kevin „verovao da je njegova žena na vratima spavaće sobe, da se uplašio i pokušao da ode“.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

RASTA SE POSVETIO MEZIMICI: Reper sa malom Tarom najviše UŽIVA, evo kako su otac i ćerka proveli vreme! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track