KENDAL DŽENER BI I LUNA ĐOGANI POZAVIDELA NA KULINARSKIM VEŠTINAMA: Pokušala da iseče KRASTAVAC i ceo internet se hvata za glavu
Foto: Printscreen YouTube

OVO JE NEVIĐENO

KENDAL DŽENER BI I LUNA ĐOGANI POZAVIDELA NA KULINARSKIM VEŠTINAMA: Pokušala da iseče KRASTAVAC i ceo internet se hvata za glavu

Ludi svet -

Društvene mreže su se usijale od brojnih komentara nakon što je objavljen snimak na kome Kendal Džener seče krastavac. 26-godišnja manekenka očigledno nije baš znala kako da savlada ovo povrće, pa je pokušala da improvizuje, ali bolje da nije.

Snimak je isečak iz porodičnog šoua "The Kardashians", koji se emituje na mreži Hulu, ali nije poznato zašto je polusestra Kim Kardašijan pred kamerama odlučila da demonstrira svoju kulinarsku "veštinu".

Kendal je u poslednjoj epizodi došla u vilu svoje majke u Kalabasasu i shvatila da je ogladnela, pa je želela da napravi sebi nešto. Odbila je majčin predlog da joj kuvar napravi nešto za jelo i zaključila da može i sama da pripremi obrok jer sečenje krastavca "nije teško". Kako kome.

Videvši kako joj se ćerka muči, Kris je pitala kuvara: "Hoćete li da mi isečete ovo za nju?"

Kendal je odbila njen predlog.

Video snimak je izazvao brojne komentare:

"Pre sat vremena gledala sam kako Kendal Džener pokušava da iseče krastavac. Osećam se malo superiorno, ali uglavnom siromašno."

"Opsednuta sam pokušajem Kendal Džener da dokaže da nije razmažena bogatašica koja je skoro završila tako da je iščašila rame pokušavajući da iseče krastavac."

"Gledanje Kendal Džener kako seče krastavac bilo je jedna od najbolnijih stvari u mom životu."

"Ovo je najtragičnija stvar kojoj sam svedočila."

Sve ovo podseća na situaciju od pre par godina u rijalitiju Zadruga, kada je Luna Đogani, tada učescnica, poput Kendal Džener, pokušala da oljušti krastavac. Jedno je sigurno - Kendal Džener bi i Luna Đogani mogla da pozavidi na kulinarskim veštinama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track