VODITELJKA DNEVNIKA UŽIVO U PROGRAMU NOSILA DETALJ KOJI JE SVE ODUŠEVIO: Ovako je PODRŽALA Konstraktu! Ima JAKU simboliku (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS, Ana Paunković

DIRLJIVO

VODITELJKA DNEVNIKA UŽIVO U PROGRAMU NOSILA DETALJ KOJI JE SVE ODUŠEVIO: Ovako je PODRŽALA Konstraktu! Ima JAKU simboliku (FOTO)

Pop kultura -

Sinoć je održano drugo polufinalno veče Evrovizije, u okviru kojeg se predstavnica Srbije, Ana Đurić Konstrakta, plasirala u veliko finale ovog takmičenja.

Podrška joj nije izostala ni po glasovima, ali ni po reakcijama u dvorani jer su svi u publici tapšali u ritmu njene pesme "In corpore sano", a ovacije i aplauz su trajali dugo nakon nastupa.

Evrovizija 2022
foto: Printscreen/RTS

Nakon završene druge polufinalne večeri u trećem Dnevniku na RTS, voditeljka Ivona Pantelić je na originalan način Konstrakti uputila podršku.

Naime, dok je saopštavala vest o tome da se Srbija plasirala u finale Evrovizije, Ivona je na reveru nosila beli karanfil, koji je referenca na čuvene bele karanfile koje je Konstrakta delila prisutnima prilikom velikog ispraćaja u Torino.

Ivona Pantelić
foto: Printscreen/RTS

Inače Konstrakta je tada i objasnila simboliku belih karanfila.

- Simbolika je pipava stvar, njoj svako upisuje nešto što treba, beli karanfili nas prate od početka nastupa i od početka prate ljubav, razumevanje i poštovanje - rekla je Konstrakta.

Konstrakta
foto: Ana Paunković

Srpska predstavnica će u velikom finalu, koje će se održati sutra, nastupiti pod rednim brojem 24.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

Javila se Konstrakta iz Torina i prenela delić atmosfere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track