DEVOJKA MI TRAŽI DA USPAVAM PSA JER JE NERVIRA KAKO CVILI! Muškarac u velikoj dilemi: Ljubimac je potpuno zdrav, ali devojka...
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

DEVOJKA MI TRAŽI DA USPAVAM PSA JER JE NERVIRA KAKO CVILI! Muškarac u velikoj dilemi: Ljubimac je potpuno zdrav, ali devojka...

Ludi svet -

Čak i ako niste najveći obožavatelj pasa na svetu, ne možete poreći da oni zaista postaju deo porodice. Imajući to na umu, možete da razumete kako se oseća ovaj momak, koga devojka tera da bira između nje i svog voljenog psa.

ljutnja, svađa, par koji se svađa
foto: Shutterstock

Deleći svoju dilemu na Redditu, momak je objasnio da ima dva psa - uključujući i jednog koji je previše vezan za njega - i da je sa svojom devojkom četiri godine. Napisao je:

- U poslednje vreme traži od mene da odvedem svoju najmlađu kučku u sklonište ili da je uspavam jer ne može da podnese kad cvili. Mnogo je glasno cvilila kada sam dolazio sa posla. Pre nedelju dana, moja devojka je rekla, 'ili ona ili ja.'

Čovek je u panici rekao da je psa odveo u sklonište, ali da „nije imao nameru“ da zaista prolazi kroz njega. Dodao je: "Moj pas je postao mnogo bolji."

Pas
foto: Shutterstock

Nakon objave, čovek je objasnio da je njegovoj devojci nedavno dijagnostikovan bipolarni poremećaj, za koji je sumnjao da je možda uticao na njeno mišljenje o kućnim ljubimcima. Rekao je:

- Usvojili smo mačku pre otprilike tri godine i ona kaže da će je uspavati jer i zbog nje ima anksioznost. Možda umišljam, ali moj pas se ovako ponaša otkako je ona ušla u naše živote. Prošle godine, kada je moje devojke dugo nije bilo, moji psi i mačka su bili zaista kul. Da li je loše što sam izabrao svog psa umesto devojke? Toliko volim svog psa i znam da bi se borio protiv nilskog konja za mene - upitao je.

Nije iznenađujuće što je većina ljudi koji su odgovorili na njegov problem pozvala muškarca da raskine sa svojom partnerkom. Jedan je odgovorio: "Zvuči kao da ti i tvoja devojka imate različite vrednosti." „Držao bih kućne ljubimce i našao životnog partnera koji takođe ceni živote kućnih ljubimaca poput tebe“, rekao je drugi, dok je treći zaključio: „Ona bukvalno želi da ubije tvoje ljubimce samo zato što im nedostaješ kada te nema. Nemojte ni razmišljati o tome!" "

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:31

JEZIVA PORODIČNA TRAGEDIJA U RAKOVICI Zoran pištoljem upucao sestrića Miloša koji mu je dao krov nad glavom pa seo i pozvao 192

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track