STEFANI PRODAJE ZNOJ SA SVOJIH GRUDI ZA SUMANUTE PARE: A tek kad čujete kako je pre zarađivala BOGATSTVO, smučiće vam se!
Foto: Printscreen/Instagram

OVOGA SE NIKO NE BI SETIO

STEFANI PRODAJE ZNOJ SA SVOJIH GRUDI ZA SUMANUTE PARE: A tek kad čujete kako je pre zarađivala BOGATSTVO, smučiće vam se!

Ludi svet -

Nakon što je svojevremeno dokazala da poseduje neobičan talenat za preduzetništvo, a proslavila se idejom da prodaje svoje prdeže po ceni od 1.000 dolara po teglici, Stefani Mato obogatila je asortiman, te u izlog uvrstila i sezonsku ponudu - znoj svojih grudi!

Nekadašnja zvezda američke rijaliti serije "90 dana do venčanja" pohvalila se na TikToku da je u samo nedelju dana od tog biznisa zaradila oko 30 hiljada dolara, a u razgovoru za JamPress naglasila je i da teglu može da napuni za samo 15 minuta ako je temperatura dovoljno visoka i ako se pritom hidrira (cena po komadu je 400 dolara).

"Ionako volim da provodim vreme uz bazen, pa zašto od toga nešto ne zaraditi?", rekla je u nastavku razgovora Mato, koja je očito opet ispravno procenila da će pojedine svoje obožavatelje pošteno napaliti ideja mirisanja i lizanja znoja njenih grudi.

Mato je od prodaje svog prdeža navodno zaradila skoro 200 hiljada dolara, ali je s tom praksom nedavno prestala nakon što se preplašila simptoma koji su upućivali na mogućnost od srčanih udara, a do kojih je, piše Screenrant, došlo zahvaljujući debelo preteranom unosu jogurta, proteinskih mafina i graška.

U ovoj priči najveći neprijatelj joj je sunce i mogućnost karcinoma, ali Mato uverava kako je svesna situacije, te da neće na njegove zrake bez odgovarajuće zaštite.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:07

NA RUCI SIJA OGROMAN DRAGI KAMEN, A GRUDI SAMO ŠTO NE IZLETE! Didi Džej pravo sa crvenog tepiha: Sve je ABNORMALNO SKUPO na njoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track