OTAC ODLUČIO DA NAZOVE ĆERKU PO LJUBAVNICI! Napravio dogovor sa majkom devojčice: Ceo svet u ŠOKU, a evo zašto je to uradio!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

OTAC ODLUČIO DA NAZOVE ĆERKU PO LJUBAVNICI! Napravio dogovor sa majkom devojčice: Ceo svet u ŠOKU, a evo zašto je to uradio!

Ludi svet -

Devojka po imenu Kristina šokirala je sve svoje pratioce na TikToku nakon što je rekla po kome je dobila ime.

Njeni roditelji su se složili – ako se rodi dečak, ona će dobiti ime po dedi po majci, a ako je devojčica, ime će joj izabrati otac. Majka se porodila hitnim carskim rezom, a čim je otac čuo da je devojčica znao je da je na tome biranje imena i unošenje svih detalja o detetu.

Upisao ju je kao Kristinu, a njena majka se, kada se probudila iz anestezije, složila sa izborom. Sve je bilo u redu nekoliko meseci, dok majka nije saznala da je otac sve vreme vara i da se njena ljubavnica zove - Kristina!

Pravdao se da mu je bilo lakše da sakrije ženu sa kojom je bio, jer čak i kada bi rekao njeno ime pred suprugom, ne bi bilo problema – mislio bi da govori o njihovoj ćerki. Devojka iz SAD ovom pričom pokrenula je lavinu komentara – onih najnegativnijih. Oni su oštro osudili oca, prenosi Mirror.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track