PALO POMIRENJE U KRALJEVSKOJ PORODICI?! Elizabeta konačno upoznala ćerku Megan Markl i princa Harija! Evo kakav je bio susret
Foto: Shutterstock

STRASTI SU SE STIŠALE

PALO POMIRENJE U KRALJEVSKOJ PORODICI?! Elizabeta konačno upoznala ćerku Megan Markl i princa Harija! Evo kakav je bio susret

Pop kultura -

Kraljica Elizabeta II navodno je konačno upoznala svoju praunuku Lilibet, ćerku princa Harija i Megan Markl. Ovu novost otkrio je kraljevski komentator Omid Skobi, koji je prijatelj s Megan i Harijem, u emisiji BBC Breakfast. Omida mnogi nazivaju i Meganinim nezvaničnim portparolom.

Kaže da su Megan i Hari ručali s kraljicom i višim članovima kraljevske porodice iza zatvorenih vrata u sklopu proslave platinastog jubileja. Zatim su kraljici predstavili malenu Lilibet nakon završetka svečane parade.

Princ Luis, Kraljica Elizabeta, Jubilej
foto: Profimedia

"Mislim da ljudi očekuju neku vrstu velikog ekstravagantnog događaja, s kojeg ćemo videti fotografije. Međutim, kako mi je rečeno, ne bi trebalo ništa da očekujemo. Ti trenuci s Lilibet vrlo su privatni između njih i kraljice i, naravno, znamo koliko se ona tome radovala", ispričao je Skobi.

"Sputavala ih je pandemija. Naravno, Hari je bio ovde u teškim trenucima za porodicu, pa je ovo bio prvi put. Znamo da se kraljica juče vratila u dvorac Vindsor, gde su došli i Megan i Hari, koji ovih dana borave u Frogmor Kotedžu. Dakle, to je bila prva prilika da kraljica upozna svoju imenjakinju", dodao je.

Megan Markl, princ Hari
foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Megan i Hari su svojoj ćerki dali ime po kraljičinom nadimku iz detinjstva. Lilibet, inače, ove subote slavi prvi rođendan.

Podsetimo, kraljica ovih dana ima slavlje povodom platinastog jubileja, odnosno 70 godina na vlasti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track