IDEALNI POSAO ZA PLATU OD 46.000 DINARA: Da li je moguće da neko plaća da po ceo dan RADITE OVO i još daje BONUS pidžamu?!
Foto: Profimedia

fantazija

IDEALNI POSAO ZA PLATU OD 46.000 DINARA: Da li je moguće da neko plaća da po ceo dan RADITE OVO i još daje BONUS pidžamu?!

Ludi svet -

Poslovi danas nisu ono što su bili. I to je činjenica, zato vas ne bi trebalo da iznenadi oglas za posao za kojim su mnogi Amerikanci poludeli.

Naime, jedna kompanija je objavila da traži kandidata za poziciju „Istraživač relaksacije”, odnosno osobu koja će istraživati najbolje metode opuštanja. Rad se sastoji od pet različitih metoda opuštanja, a jedna od njih uključuje gledanje popularnog rijalitija „Ostrvo ljubavi”.

Devojka, Kokice, Gledanje Tv
foto: Profimedia

Da! Dobro ste čuli. Gledate seriju, lezite i vaš je posao da pronađete ono što vam najviše opušta. Da bi učestvovali u takvoj anketi, kandidati će dobiti pozamašnu sumu novca. Čak 300 britanskih funti, što je blizu 46754 dinara.

Pored toga, dobiće kvalitetne pidžame i posteljinu Secret Linen Store. U samoj kompaniji objašnjavaju da su se za ovo istraživanje odlučili jer su granice između vremena koje provodimo kod kuće radeći i vremena koje izdvajamo za sebe, u kontekstu hibridnog načina života, sve brišu.

- Sve je češće da ljudi idu u krevet kasno uveče, kada im je mozak teško da se navikne na činjenicu da je posao gotov i da je vreme da se opuste. jer su često neophodni za kvalitetan san - kaže Moli Frešvoter, suosnivač kompanije koja nudi posao iz snova.

spavanje, san, kauč, televizija
foto: Profimedia

Od kandidata se takođe očekuje da slušaju tri epizode ​​podkasta koji će uključivati informativne teme, kriminal i komediju. Osim toga, važno je da kandidat prođe nekoliko koraka u nezi kože, istušira ​​se ili uživa u toploj kupki i odvoji vreme za knjigu i šoljicu čaja.

„Pa, mogao bih ovo da radim svaki dan“, sigurno će mnogi od vas pomisliti. Dobra vest je da su prijave definitivno otvorene do početka jula. Kako se kaže, „Ni Amerika nije na kraju sveta“. Ipak, mi Balkanci smo poznati po tome što uživamo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

SEKI STIGLE KOKOŠKE! Pevačica namontirala kućicu za petla, koke i piliće! FARMA U PAZOVI KOMPLETNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track