RUBI SE VRAĆA NA MALE EKRANE: Fatalna glumica u novoj seriji ŽARI I PALI kao pre skoro 20 godina, kada ju je Srbija OBOŽAVALA!
Foto: Printskrin

NEVEROVATNO

RUBI SE VRAĆA NA MALE EKRANE: Fatalna glumica u novoj seriji ŽARI I PALI kao pre skoro 20 godina, kada ju je Srbija OBOŽAVALA!

Pop kultura -

Ako se sećate dana kad su svi bili opsednuti sapunicom "Rubi", a pri tome ste i vi spadali u te ljude, sigurno će vas obradovati vest o tome da će ova serija uskoro postati dostupna na "Netflixu".

Sapunica je već dostupna za gledanje na američkom "Netflixu", a navodno bi vrlo brzo trebalo da stigne i u Evropu. Divne vesti, zar ne?

U trenutku kada se serije emitovala na televiziji, glumica Barbara Mori ulogom zločeste Rubi osvojila je svet.

Istoimena serija prati lepu, siromašnu studentkinju koja više od bilo čega želi da se uda bogato kako bi živelu u luksuzu. A stvar dodatno počinje da se komplikuje kada Rubi upozna Hektora, bogatog dečka svoje najbolje prijateljice Maribel, pa zbog njegovog bankovnog računa ubrzo počne da flertuje s njim.

Priču je dodatno zakomplikovao i Alejandro, koji je u Rubi bio zaljubljen, doduše i ona u njega, ali je bio siromašan, pa je se u datom trenutku Hektor učinio kao bolji plen.

Barbara je nakon uloge u kultnoj sapunici ostvarila još niz filmskih i televizijskih uloga, ali joj se uspeh kakav ulog Rubi nije ponovio.

A da li se i vi, kao i većina koji su rane 2000. provodili pored malih ekrana gledajući Rubi radujete dolaskom ove sapunice na "Netflix"?

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track