OVAJ ČOVEK ZARAĐUJE MILIONE, A NE RADI NIŠTA! Našao način da obezbedi sebi život, a da ne mrdne prstom: Evo kako je uspeo!
Foto: Profimedia

GENIJALNO

OVAJ ČOVEK ZARAĐUJE MILIONE, A NE RADI NIŠTA! Našao način da obezbedi sebi život, a da ne mrdne prstom: Evo kako je uspeo!

Ludi svet -

Jedan čovek iz Japana, Šoji Morimoto, našao je posao iz snova, koji mu je omogućio da zarađuje novac, ali da ne radi ništa.

Naime, on svoj posao opisuje kao vreme kada treba da ćuti, sluša, večera i eventualno odgovori na pitanje, a koliko god zvučalo kao da je nešto što nikome ne treba, Šoji zarađuje velike količine novca.

Naime, ovaj 37-godišnjak skače u ekipe gejmera kada im nedostaje jedan igrač, pravi društvo osobama koje predaju papire za razvod ili pozdravlja one koji su se preselili u novi dom.

- Pratim svoje mušterije gde god oni to žele. Odgovaram na njihova pitanja, slušam ih, klimam glavom kada treba. Bilo mi je neprijatno u početku, ali navikao sam se vremenom - ispričao je Morimoto za "Vice".

Marimoto je u početku svoje usluge delio besplatno, a onda je shvatio da od toga može lepo da se zaradi, te je počeo da ih naplaćuje. U jako kratkom vremenskom periodu postao je popularan, te sada po klijentu uzme 80 evra, što je negde oko 9400 dinara.

Šoji je ispričao kako ga je jedna 36-godišnjakinja angažovala najmanje 10 puta, a pravio joj je društvo kad je išla na sastanke ili u seks šop, a ona je objasnila kako je on fantastično društvo.

- Slušao me je bez osuđivanja i bez problema sa mnom išao u seks šop. Osećala sam se kao da imam podršku dok je uz mene, a pritom mi nije nametao svoje mišljenje - otkrila je ova klijentkinja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:38

KINA DECI OGRANIČILA IGRANJE IGRICA NA 3 SATA: Kakva je situacija kod nas?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track