HVALA NA SEKSU, SADA OCENI ISKUSTVO! Nakon raskida momka dočekao NEVEROVATAN ZAHTEV: Ne verujem da sam spavao sa PSIHOPATOM!
Foto: Shutterstock

Da li je moguće?

HVALA NA SEKSU, SADA OCENI ISKUSTVO! Nakon raskida momka dočekao NEVEROVATAN ZAHTEV: Ne verujem da sam spavao sa PSIHOPATOM!

Ludi svet -

Student je otkrio kako mu je ljubavnica poslala bizarnu 'izlaznu anketu' nakon raskida.

Najl Moran iz Peranporta ostao je zapanjen nakon što je dobio upitnik o njihovoj kratkoj vezi, koja je trajala svega mesec dana. Student Univerziteta u Batu juče je na društvenim mrežama podelio postkoitalno istraživanje tražeći od njega da „oceni svoje iskustvo“.

Psihopata
foto: Printscreen

Ovaj 22-godišnjak je postavio snimke ekrana kviza, koji je zahtevao mešavinu ocena i pismenih odgovora. Anketa počinje sa: 'Hvala na seksu, sada oceni iskustvo. Hvala' .

Prvo pitanje postavlja pitanje o privlačnosti: 'Koliko ti je Lili bila privlačna?' Najmanja ocena je glasila 'Ovaj šta sam mislio?' dok je naveća bila 'Vau vau vau.' Naredna pitanja uključuju: 'Koja je Lilina najbolja osobina (u redu je da me ovde objektivizujete)' i 'Kako biste ocenili seks?' Poslednje pitanje je: 'Usput kako se zoveš (nemoj da kažeš ako ne želiš)'.

Psihopata
foto: Printscreen

Najl je podelio slike na Tviteru, šaleći se:

- Ne mogu da verujem da sam spavao sa psihopatom.

Međutim, devojka je tada uzvratila fotografijom buketa cveća, za koju se misli da je od Najla, i rekla:

- On je ipak simpatičan.

Psihopata
foto: Printscreen

Najl je od tada rekao za "FEMAIL" da su on inepoznata devojka izlazili mesec dana i potvrdio da joj je poslao cveće kao božićni poklon tokom njihove 'kratke veze'. Od objavljivanja 2020. godine, Najlov tvit je lajkovan više od 30.000 puta, ali je ubzo obrisan sa ove mreže.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja