PACIJENT JE IMAO ODNOS SA SUPRUGOM KAD JE ČUO KRC! Najgora noćna mora svakog muškarca desila se NJEMU: Imao deformitet patlidžana!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

PACIJENT JE IMAO ODNOS SA SUPRUGOM KAD JE ČUO KRC! Najgora noćna mora svakog muškarca desila se NJEMU: Imao deformitet patlidžana!

Ludi svet -

Neimenovani 50-godišnji muškarac sa istočne Jave u Indoneziji, koji je osetio "pukotinu" tokom seksa, završio je sa, kako su lekari nazvali, "deformitetom nalik patlidžanu" na svom penisu, prenosi The Sun.

Naime, on je zadobio izuzetno redak i bolan prelom penisa.

seks
foto: Shutterstock

- Pacijent je imao snošaj sa svojom ženom kada je osetio 'pucanj' - opisuje se u časopisu "International Journal of Surgery Case Reports". Nakon toga je izgubio erekciju, osećao je ekstremnu nelagodnost, krvarenje iz uretre i nije mogao da mokri.

Muškarac je otišao u bolnicu, gde se požalio na otok koji ga muči četiri sata. Prilikom pregleda, lekari su konstatovali „deformitet patlidžana”, jasan znak da je penis slomljen. Penis je bio zakrivljen udesno i imao je grotesknu oteklinu. Došlo je i do značajnog krvarenja u tkivu penisa, a nastala je i velika modrica, zbog čega je poprimila ljubičastocrvenu boju nalik na patlidžan.

Lekarima je bilo teško da utvrde gde je tačno tkivo puklo, s obzirom da se modrica protezala sve do skrotuma. Na snimcima su prikazane pukotine u erektilnom tkivu na desnoj strani muškog penisa, vezivnog tkiva duboko unutar penisa i uretre. Nesrećni čovek je odmah operisan. Prelomljena erektilna komora je fiksirana upijajućim materijalima i šavovima, a dva kraja uretre su ponovo pričvršćena. Da bi se sprečilo zgrušavanje krvi u skrotumu, napravljeno je nekoliko rezova i umetnuta je drenažna cev.

penis, muški polni organ
foto: Profimedia

Pet dana nakon operacije, muškarac je otpušten sa kateterom koji je morao da nosi 21 dan dok mu uretra ne zaraste.

- Pacijent se vratio na ambulantni pregled sedmog dana nakon operacije. Rana je izgleda bila u dobrom stanju. Ponovo je pregledan 21. postoperativnog dana, a uretralni kateter je povučen. Ishod se smatra zadovoljavajućim - lekar je prijavio.

Četiri meseca nakon incidenta, pacijent se dobro oporavio i može ponovo da mokri i ima seks sa suprugom bez ikakvih neprijatnosti. Iako mu je penis blago savijen ulevo kada je u erekciji, to mu ne izaziva nikakav bol.

Nije nenormalno da se penis blago savija, sve dok to ne izaziva probleme. Prelomi penisa, kažu stručnjaci, obično se javljaju tokom snažnog seksa kada se stidna kost ili perineum između vagine i anusa previše gurne. Takođe, mali broj muškaraca je slomio penis tokom masturbacije ili pada sa kreveta sa erekcijom. Znaci preloma su: "škljocaj" zvuk, otok i modrice (hematomi).

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track