ZASLUŽUJEŠ DA UMREŠ U PLINSKOJ KOMORI! Žene sa Onlyfansa otkrile koja je cena njihovog BOGATSTVA: Poznavao me je kao dete!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreeen/Tiktok

TUGA

ZASLUŽUJEŠ DA UMREŠ U PLINSKOJ KOMORI! Žene sa Onlyfansa otkrile koja je cena njihovog BOGATSTVA: Poznavao me je kao dete!

Ludi svet -

Stranica Onlyfans koja je sve češće glavni izvor zarade mnogih dama širom sveta, postigla je astronomsku popularnost, a preko 1.5 miliona kreatora na njoj svakodnevno kače eksplicitan sadržaj na kome zarađuju milione.

Iako se devojke redovno hvale neverovatnim zaradama, nekretninama, automobilima i ludim destinacijama za odmor, ipak njihov život nije toliko lep kao što spolja izgleda. Kako prenosi "Mondo", mnoge od njih suočavaju se sa osudama, gubitkom porodice i prijatelja, pa čak i pretnjama smrću.

Jedna od njih je Anisa, koja zarađuje oko 15.000 evra mesečno, a koja je ovim poslom počela da se bavi kako bi otplatila dugove, otkrila je da joj svakodnevno stižu pretnje i odvratni komentari poput "zaslužuješ da umreš u plinskoj komori", zbog čega često nema želju da ustane iz kreveta.

- Često ne mogu da ustanem iz kreveta od plakanja. Ne znam da li možete da zamislite osećaj da vam se čini da su svi na društvenim mrežama protiv vas - rekla je.

U takvoj situaciji se našla i Boni Loket, britanski model koji ima najveću zaradu na popularnoj mreži, oko 2.5 miliona evra godišnje.

- Mnogo puta sam morala da prestanem da snimam i na kraju sam plakala. Verenik me je istrpeo u svim mogućim izdanjima - rekla je.

Doli Simpson, koja je zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom potrošila 165.000 evra na plastične operacije jer su "mrzele svoj izgled u školi", priznala je da je bila suočena sa strašnim komentarima od strane svog nekadašnjeg profesora:

- Rekao mi je kako sam izrasla u tako lepu mladu ženu. Nije svejedno, ipak me je poznavao kao dete. Razgovarala sam sa njim, ali je sve postalo toliko jezivo da mi je jedino ostalo da ga ignorišem.

"OnlyFans" model Jasmin Bejker je na svom Tviter profilu iskritikovala prijatelja koji je njen sadržaj podelio ljudima iz komšiluka.

- Neko, koga sam do sinoć smatrala prijateljem (on je i porodični prijatelj), pretplatio se na moju stranicu i mislio kako je sjajno da pokaže svim ljudima u mom rodnom gradu. Koliko nisko moraš da padneš? Takođe, ako me pratiš ovde, je*i se. Iskreno, sada si na spisku zabranjenih za moju porodicu - napisala je.

Visa Vajf, mama koja je prozvana "najpoznatijom britanskom svingerkom" kaže da je izgubila najbolju drugaricu jer je odlučila da se bavi ovim poslom. Istakla je da je bila spremna na najnegativnije moguće komentare, ali ne i da izgubi prijateljicu koju poznaje od malih nogu.

A Skarlet Džons je jedna od onih koje su se roditelji odrekli:

- Moji roditelji su katolici i bili su šokirani kada su saznali šta radim. Nisu dobro reagovali i nisu hteli da me vide, niti razgovaraju sa mnom više od pola godine. Kasnije su me blokirali i izbacili iz svojih života.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track