ZARADIM VIŠE OD 100.000 DINARA TAKO ŠTO SE SNIMAM DOK JEDEM Muškarci joj šalju bizarne zahteve, a traže i da maže hranu KARMINOM!
Foto: Printscreen/Tik Tok

neverovatno

ZARADIM VIŠE OD 100.000 DINARA TAKO ŠTO SE SNIMAM DOK JEDEM Muškarci joj šalju bizarne zahteve, a traže i da maže hranu KARMINOM!

Ludi svet -

TikTokerka Rouzi Cepelin iz Perta u Australiji kaže da zarađuje stotine dolara jedući hranu pred kamerama za muške obožavaoce.

U jednom od videa koje je objavila za svojih 22.000 gladnih obožavalaca, kaže da može da zaradi gotovo 1000 dolara (oko 116.000 dinara) po objavi videa u kom jede raznu hranu.

Kaže kako joj ne smeta to što joj stižu zahtevi za pregled takvog sadržaja i da njeni muški pratioci vrlo često traže da se snima tako da ružem za usne namaže hranu i lice.

 Rouzi Cepelin
foto: Printscreen/TikTok

Obično snima celi obrok, od početka do kraja, te da bi za takav video, u kom se namazala ružem po licu, sličan onome koji je nedavno objavila na TikToku, mogla da dobije i do 200 američkih dolara (oko 23.000 dinara).

Još jedan učestali zahtev koji dobiva od pratilaca je da se pretvara da je za stolom za kojim sede još dvoje ljudi i da razgovara s kamerom kao da je pratilac s njom u sobi, prenosi Njujork Post.

Zanimljivo, kaže da kad se snima, pazi na svoje ponašanje za stolom, jer neki muškarci vole kad neuredno jede, tako da joj hrana ispada iz usta. No, što je više "posla" oko samog jedenja uključeno u video, ona za njih traži višu cenu.

@rosiezeppelin I get paid up to $1000 per video to eat on camera! #fyp #sidehustle #eating ♬ original sound - Rosie

- Cena mojih videa može ići i do 1000 američkih dolara (oko 115.000 dinara), pogotovo ako moram pripremati obrok, ili ako je reč o velikom obroku, ako mi se hrana koju moram da pojedem baš i ne sviđa, a pratioci to traže - pojašnjava devojka.

Međutim, postoji jedan zahtev koji je za nju pretežak zalogaj: Ona je vegetarijanka i rekla je da joj je bilo nuđeno do i 1700 američkih dolara (oko 196.000 dinara) za konzumaciju mesa, no to je ljubazno odbila. Zaključila je da bi cena za nešto takvo što se nje tiče bila najmanje 7000 dolara, ili oko 807.000 dinara.

 Rouzi Cepelin
foto: Printscreen/TikTok

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track