RODITELJI JE UDALI ZA ZLOSTAVLJAČA! Sedam godina živela PAKAO sa čovekom kog nije poznavala: Nisam bila žena, bila sam još dete!
Foto: Printscreen

TUGA

RODITELJI JE UDALI ZA ZLOSTAVLJAČA! Sedam godina živela PAKAO sa čovekom kog nije poznavala: Nisam bila žena, bila sam još dete!

Ludi svet -

Bridžit Val, devojka romske nacionalnosti, živi u Irskoj na svom TikToku svakodnevno deli detalje iz svog života.

Njoj se jednog jutra život jednostavno srušio. Imala je samo 16 godina kada ju je na krevetu dočekala venčanica, a kada je u njoj rekla 'da', rekla je 'da' zlostavljanju koje će trpeti narednih 7 godina.

- Prisilili su me da se udam, a do dana svadbe nisam znala ni da se udajem, a kamoli za koga - ispričala je.

Brak, kaže, nije uspeo, a bivši muž je samo dve nedelje nakon venčanja počeo da zlostavlja, no od njega je uspela da se razvede tek u 23. godini.

- Nisam bila žena, bila sam još dete - rekla je u svom videu i objasnila zašto neke romske porodice još uvek za svoju decu dogovaraju brakove. Razlog je, kaže ona, to što ne žele da im se dece žene ili udaju za neku drugu naciju ili veru, pa radije izaberu nekog iz zajednice čiju familiju poznaju i ko im se sviđa.

- Ako je manja zajednica, događa se da se venčavamo i međusobno, s rođacima, ali to je danas u Irskoj retkost - rekla je i dodala da u svakom slučaju devojke moraju uraditi ono što im roditelji kažu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:39

RAZVELA SE TIJANA BOGIĆEVIĆ: Posle 7 godina pukao brak sa Amerikancem, ovo su svi DETALJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track