ZBOG ODLUKE NJENOG MUŽA MAJKA JOJ ZAVRŠILA U ZATVORU! Nije je htela na venčanju, pa je usledio SKANDAL: Morao da pozove policiju!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ZBOG ODLUKE NJENOG MUŽA MAJKA JOJ ZAVRŠILA U ZATVORU! Nije je htela na venčanju, pa je usledio SKANDAL: Morao da pozove policiju!

Ludi svet -

U objavi na Redditu, muškarac je objasnio da njegova verenica Regan ima ograničen kontakt sa svojim roditeljima zbog njihove ljubavi prema svigeraju.

- Odrastanje je bilo zaista teško za Regan. Svi su u njenom malom gradu znali za to i svi su je nemilosrdno ismevali. Mrzela je to, ali su u isto vreme oni bili njeni roditelji - rekao je muškarac.

Svingeri
foto: Buzz Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok je Regan bila maturantkinja, neko je postavio video snimke njene mame na internet koje su pronašli dečaci iz njenog razreda.

- Od njenog života su napravili pakao. Stoga je odmah otišla na fakultet i od tada zaista nije imala kontakt sa roditeljima - dodao je verenik. Međutim, njeni roditelji su nastavili da razgovaraju sa njom i počeli da krive njenog verenika za njihovo otuđenje.

Regan se odlično slaže sa njegovim roditeljima, a nakon što je doživela 'normalan' porodični život, odlučila je da ne pozove mamu i tatu na venčanje, prenosi MSN.

Međutim, njena braća i sestre nisu dobro prihvatili vest. Rekla je da joj je neprijatno zbog svojih roditelja i da ne želi da ljudi saznaju ko je njena mama.

- Njena braća i sestre su se naljutili zbog ovoga i ona je odlučila da prekine vezu sa njima i da ih ne pozove, zbog čega je Reganina mama eksplodirala - ističe muškarac, dodajući da je, otkako je skinuta sa liste zvanica, mama njegove verenice stalno zvala i pojavljivala se u njihovoj kući, uprkos tome što su joj svaki put tražili da ode.

dete, Devojčica
foto: Shutterstock

Ovog vikenda, Regan je imala devojačko veče.

- Bio sam sam kod kuće. Čujem nekoga na vratima. Vidim da je to njena mama i izgledala je emotivno. Otvorio sam vrata i rekao joj da Regan nije kod kuće i zamolio je da ode. Stalno je kucala i govorila da zna da je unutra, da samo želi da razgovara sa njom - priča verenik.

Tada mu je i komšija poslao poruku i pitao da li je sve u redu jer je čuo komešanje. Buduća svekrva nije odustajala, nastavljajući da lupa i ponavlja da samo želi da razgovara sa ćerkom.

- Rekao sam joj da ima jedan minut da napusti imanje, što ona nije učinila, pa sam pozvao policiju koja ju je uhapsila zbog ometanja - dodaje verenik, zabrinut što je preterao.

Mnogi korisnici Reddita veruju da je čovek uradio pravu stvar, a njegov post je dobio više od 900 komentara.

venčanje, svadba, par, brak
foto: Profimedia

- Njeni roditelji su svakako slobodni da budu svingeri, ali je bilo vrlo sebično ne razmišljati o tome kako su njihovi životni izbori uticali na njihovu decu - napisala je jedna.

- Imate pravo da pozovete policiju. Ušla je na tuđe imanje, očigledno je napravila scenu, upozorena je da će doći policija, a ostala je sve dok se policija nije pojavila - dodaje drugi komentator.

Međutim, neki su sugerisali da je majka bila zabrinuta za dobrobit svoje ćerke.

- Pogledajte to iz njihove perspektive. Regan treba da im razjasni svoja osećanja, zašto nisu dobrodošli u njen život - prokomentarisao je jedan, dok se drugi složio, pišući kako Regan svog verenika dovodi u nezgodnu situaciju tako što ga tera da radi 'prljavi posao' umesto nje.

- Ona mora da kontroliše svoj odnos sa roditeljima - glasio je drugi komentar.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track