SOFIJA RAJOVIĆ UŽIVA U LUKSUZU I NERVIRA SUPRUGA! On joj ispunjava SVE ŽELJE, a ona ga iznervirala jednim zahtevom: Pa se ti OŽENI
Foto: Zorana Jevitć

PRESLATKO

SOFIJA RAJOVIĆ UŽIVA U LUKSUZU I NERVIRA SUPRUGA! On joj ispunjava SVE ŽELJE, a ona ga iznervirala jednim zahtevom: Pa se ti OŽENI

Pop kultura -

Glumica Sofija Rajović udala se u tajnosti, a svog izabranika dugo je čuvala pd očiju javnosti. Ipak, iako još uvek neće da otkrije ko je njen dragi, lepa glumica počela je sve češće da objavljuje detalje iz svog braćnog života.

Muž ove popularne glumice, organizovao je za nju divno putovanje, te su zajedno otputovali u Meksiko, gde su odseli u nomadskim drvenim kućama, koje su poznate po konforu i luksuzu, što se može videti i u rilsu koji je nedavno okačila na popularnu mrežu Instagram.

Međutim, na putovanju ih je dočekala jako neprijatna situacija. Naime, Rajovićeva i njen izabranik krenuli su u vožnju kada je počeo pljusak, par minuta pre toga ona je, kako je navela, zamolila supruga da otvori krov, što je on i učinio zbog čega im je sve u kolima od privatnih stvari, preko kompjuterske table, sve u kolima pokislo.

Muž Sofije Rajović, međutim, na to nije odreagovao kao ma koji drugi muškarac koji brine o automobilu, već je imao strpljenja za svoju tek venčanu suprugu i uprkos kiši uslišio joj molbu do kraja.

1 / 3 Foto: Instagram

Prva bračna trzavica Sofije i njenog emotivnog partnera završila se u miru a glumica je onima koji su imali prilike da pogledaju fotografije i sačekaju epilog poručila:

- Nađite muža koji će svakako da otvori krov, jer se vama tako sviđa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track