TETOVIRALA ANUS, PA NAJAVILA PARFEM ZA VAGINU Pevačica Anita ne prestaje da ŠOKIRA SVET nebuloznim idejama: Mirisaće i na ČOKOLADU
Foto: Printscreen

Da li je moguće?

TETOVIRALA ANUS, PA NAJAVILA PARFEM ZA VAGINU Pevačica Anita ne prestaje da ŠOKIRA SVET nebuloznim idejama: Mirisaće i na ČOKOLADU

Ludi svet -

Popularna pevačica Anita iz Brazila, koju na Instagramu prati više od 60 miliona ljudi, prošle godine je bila u centru pažnje zbog toga što je istetovirala anus, a sada je uspela da prevaziđe sebe i postane glavna tema svetskih medija iz još bizarnijeg razloga. Naime, pevačica je smislila da napravi parfem za vaginu.

Anita je ranije na Tviteru najavila da je u potrazi za talentima koji će pomoći u pravljenju ovog mirisa, koji će imati i svoju čokoladnu varijantu, koji sada već ima i svoje naloge na društvenim mrežama, a najavljeno je i da će njegova promocija biti održana sledeće nedelje.

Pevačica kaže da se ovaj sprej koristi kao dezodorans za intimnu zonu, ali stručnjaci nisu baš oduševljeni tom idejom.

- Vagina ima svoj sistem čišćenja, tako da nema potrebe da je perete iznutra. Možete da koristite sapun i vodu za spoljašnjost, vulvu - kaže ginekolog dr Marijana Ljemos Osiro i ističe:

- Vagina ima kiselu pH koja štiti od infekcija tako što sprečava razvoj patoloških mikroorganizama, poput bakterija.

I profesorka Flavija Ferbenks sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sao Paulu rekla je:

- Sve osim pranja sapunom i vodom može da naruši sistem odbrane, povećavajući rizik od infekcija, bakterija i gljivica.

Inače, na sajtu Puzzy by Anitta, piše da parfem za vaginu dolazi u tri različita mirisa, te se ističe da je "ginekološki i dermatološki testiran".

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track