POZVAO POLICIJU SVOJOJ SUPRUZI IZ NIKAD BIZARNIJEG RAZLOGA: Sve žene rade OVO, ali njegova zamalo da bude KAŽNJENA zbog toga!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

POZVAO POLICIJU SVOJOJ SUPRUZI IZ NIKAD BIZARNIJEG RAZLOGA: Sve žene rade OVO, ali njegova zamalo da bude KAŽNJENA zbog toga!

Ludi svet -

Iako nema fizičkog ili verbalnog sukoba, neki Nemci će pozvati policiju kada se u svojoj kući osete i najmanje ugroženo. Tako je muškarac iz Nusdorfa im Chiemgau pozvao policiju jer njegova žena nije prestajala da priča, prenosi Feniks magazin.

svađa, rasprava
foto: Profimedia

Policija je saopštila da se u razgovoru čulo da je bio prestravljen dok je telefonom razgovarao sa policajcima i da je u jednom trenutku kroz kuću istrčao u baštu.

Na njegovu nesreću, žena je krenula za mužem u baštu i nastavila da razgovara sa njim. Policija je saopštila da je žena bila "očigledno veoma pijana" jer se vratila sa proslave, a problem je rešen jer je par uspeo da postigne kompromisno "prostorno" razdvajanje sa policijom.

(Kurir.rs/vecernji.hr)

Bonus video:

06:08

OVERILA ROĐENOG BRATA SA 2 METKA U ČELO Najsurovija žena ubica iz Srbije: Krala po Jugi, nudila masaže i BRUTALNO UBIJALA BOGATAŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track